Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » LIAA:Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Norsk Hytteliv” Oslo, Norvēģijā

LIAA:Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Norsk Hytteliv” Oslo, Norvēģijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas būvniecības nozares uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “Norsk Hytteliv”, kas norisināsies 2013. gada 14.-17. martā Oslo, Norvēģijā!

“Norsk Hytteliv” ir lielākā Norvēģijas brīvdienu māju izstāde. Tradicionāli tās ir īpaša norvēģu stila guļbūves, taču izstādē piedalās arī komersanti, kas piedāvā dažādus produktus, kas nepieciešami brīvdienu mājām, piemēram, logus, durvis, grīdas, apkures katlus, santehnikas mezglus, interjera un eksterjera elementus, dažādus izstrādājumus dārzam un pagalmam.

Pēdējos gados šo izstādi apmeklē ap 20 tūkstošiem interesentu. Vairums no viņiem ir privātpersonas, taču izstāde iecienīta arī profesionāļu vidū. Līdzīgās kultūras un izpratnes par būvniecību dēļ izstādē piedalās kompānijas no Skandināvijas, Baltijas un Centrāleiropas valstīm.

LIAA nodrošina izstādes platības nomas, stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas saskaņā ar Ministru kabineta 2010. gada 21. septembra noteikumiem Nr.887.

Uzņēmumiem pašiem ir  jāsedz mārketinga, eksponātu transporta, kā arī savu darbinieku komandējuma izdevumi. Izstādes dalībnieku ceļa un uzturēšanās izmaksas iespējams segt 50% apmērā, iesniedzot projektu Eiropas Savienības struktūrfondu atbalsta programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Nacionālajā stendā ir paredzēta dalība ne vairāk kā 6 uzņēmumiem. Uzņēmumi dalībai izstādē tiks atlasīti vadoties pēc  informācijas iesniegtajās pieteikuma anketās. Ja dalībai nacionālajā stendā izstādē “Norsk Hytteliv” pieteiksies vairāk pretendentu kā paredzēts, dalībnieki tiks atlasīti pēc atbilstības dotajai izstādei, balstoties uz sekojošiem kritērijiem.

Lai pieteiktu savu dalību nacionālajā stendā, lūdzam līdz 2013. gada 8. janvārim aizpildīt pieteikuma anketu un nosūtīt to uz e-pasta adresi filips.talbergs@liaa.gov.lv. Pieteikuma anketās lūdzam precīzi un detalizēti aizpildīt visas sadaļas. Uzņēmuma atbilstība dalībai nacionālajā stendā tiks izvērtēta pamatojoties uz Jūsu sniegto informāciju pieteikuma anketā.

Pieteikuma anketa

Kontaktinformācija:
Fīlips Tālbergs
Projektu vadītājs, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departamentsLatvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 26665195
Fakss: +371 67039401
E-pasts: filips.talbergs@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress