Home » Izstādes, Jaunumi, Krievija, Pasākumi » Food Union piedalīsies izstādē PRODEXPO 2013

Food Union piedalīsies izstādē PRODEXPO 2013

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union piedalīsies lielākajā pārtikas izstādē Krievijā un NVS reģionā – PRODEXPO 2013, kas notiks Ekspocentrā Maskavā no 11. līdz 15.februārim. Pēc AS Rīgas piena kombināts un AS Valmieras piens apvienošanas pērn zem vienota Food Union zīmola, stabilu pozīciju iekarošana sviesta, krēmsiera un saldējuma segmentos Krievijā un NVS valstīs ir viena no uzņēmuma tuvāko gadu prioritātēm.

Food Union stendā būs pārstāvēti tādi piena produktu zīmoli kā RASA, Monterigo un Krievijas, un NVS tirgiem paredzētie Легенды гор un Рижские сыры. Tāpat Food Union stendā apmeklētājus iepazīstinās ar pilnībā dabīgu premium segmenta saldējumu Ekselence un pilnībā dabīgu 3D formas augļu saldējumu Nu Fruit. Food Union stends atradīsies Latvijas nacionālajā kopstendā 8.paviljonā 2.zālē.

“Pērn ar vairāk nekā 30 miljonu eiro investīcijām atjaunojām gandrīz visu labāko, kas jau bija Rīgas un Valmieras ražotnēs, ieviesām jaunas ražošanas tehnoloģijas, kas galvenokārt bija vērstas uz produktu portfeļa atjaunošanu un eksporta veicināšanu. Krievijas un NVS tirgos mūs īpaši interesē sviesta, krēmsiera un saldējuma segmenti, kuros plānojam iekarot stabilas pozīcijas tuvākajos gados. Prodexpo 2013 būs īpaši nozīmīgs, jo pirmo reizi prezentēsim virkni jaunu un uzlabotu Food Union zīmolu desmitiem tūkstošu speciālistu no dažādām nozarēm,” stāsta Sergejs Beshmeļņickis, Food Union ģenerāldirektors un valdes priekšsēdētājs.

Food Union dalība Latvijas nacionālajā kopstendā īstenota ar Latvijas Valsts Agrārās ekonomikas institūta (LVAEI) un LR Zemkopības ministrijas atbalsta programmas par atbalstu tirgus veicināšanai ar mērķi palielināt un diversificēt Latvijas lauksaimniecības un pārtikas preču eksportu ietvaros.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress