Home » Jaunumi, Krievija » LTRK: 03.-05.aprīlī aicinām tirdzniecības misijā uz Kirovas apgabalu

LTRK: 03.-05.aprīlī aicinām tirdzniecības misijā uz Kirovas apgabalu

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus pieteikties tirdzniecības misijā uz Krievijas Federācijas Kirovas apgabala galvaspilsētu Kirovu, kas notiks š.g. 3.-5.aprīlī.

Kirovas apgabals atrodas uz austrumiem no Maskavas starp Volgu un Urāla kalniem, un ir viens no lielākajiem Krievijas Eiropas daļas apgabaliem ar iedzīvotāju skaitu, kas pārsniedz 1,5 mljn. cilvēku.

Kirovas apgabala ražošanas struktūrā dominē kokapstrāde un mežsaimniecība, metālapstrāde un mašīnbūve, vieglā rūpniecība (kažokādas izstrādājumi), kā arī pārtikas pārstrāde.

Sadarbībā ar Vjatkas Tirdzniecības un rūpniecības kameru divu dienu laikā uzņēmējiem tiks organizētas individuālās tikšanās ar iespējamiem sadarbības partneriem, kā arī uzņēmumu apmeklēšana.

Plānotās izmaksas misijā LTRK biedriem ~ 850 Ls

Lai uzņēmēji saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda apakšaktivitātes “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” MK noteikumos Nr. 582 noteikto kārtību saņemtu ES fondu finansējuma atmaksu par dalību tirdzniecības misijā, tiks sagatavots un iesniegts projekts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā.
Papildu informāciju par vizīti, kā arī savus pieteikumus, lūdzam sūtīt LTRK Ārlietu daļai uz elektronisko adresi ieva.stumpe@chamber.lv vai sergejs.davidovs@chamber.lv ne vēlāk, kā līdz š.g. 8.martam, aizpildot ANKETU .

_____________________________________

1-Sīkāka informācija: www.kirovreg.ru/region
2-Informācija par Vjatkas TRK un tās biedriem: www.vcci.ru
3-Uzņēmumi, kas nav LTRK biedri + 150 Ls.
4-Plānotā loģistika: avio Rīga-Maskava-Rīga; dzelzceļš: Maskava-Kirova-Maskava, Kirovā tiks nodrošināts transports.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress