Home » Āzija, Jaunumi » 24.-29.06. izzini biznesa iespējas Taivānā

24.-29.06. izzini biznesa iespējas Taivānā

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus pieteikties braucienam uz Taivānu, kas plānots š.ģ. 24.-29.jūnijā. Brauciena mērķis: dalība Taipejas starptautiskajā pārtikas izstādē (Taipei Internatioanl Food Show ), kura ir apvienota ar Starptautisko pārtikas apstrādes un farmācijas mašīnbūves izstādi (Taipei International Food Processing & Pharm. Machinery Sho).

Izstāžu organizatori izteikuši piedāvājumu LTRK izveidot vienotu Latvijas stendu, kas tiktu atbrīvots no maksas (līdz 9 m2).

Paralēli izstādes norisei notiks arī Latvijas-Taivānas apvienotās uzņēmēju padomes sēde, kuras laikā visiem dalībniekiem tiks dota iespēja prezentēt savus projektus, kā arī uz tikšanos tiks uzaicināti attiecīgās nozares uzņēmēji.

Lai uzņēmēji saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda apakšaktivitātes “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” MK noteikumos Nr. 582 noteikto kārtību saņemtu ES fondu finansējuma atmaksu par dalību tirdzniecības misijā, tiks sagatavots un iesniegts projekts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā.

Dalības maksa braucienā būs atkarīga no dalībnieku skaita.
Pieteikumus, lūdzam sūtīt elektroniski līdz š.g. 20.aprīlim elektroniski sergejs.davidovs@chamber.lv, aizpildot pieteikumu.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress