Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Semināru cikla „Eksporta ABC” ietvaros uzņēmēji tiek aicināti uz semināru par tūrisma pakalpojumu eksportu uz Krieviju

Semināru cikla „Eksporta ABC” ietvaros uzņēmēji tiek aicināti uz semināru par tūrisma pakalpojumu eksportu uz Krieviju

27.februārī Ārlietu ministrija un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera aicina uzņēmējus piedalīties seminārā „Eksporta ABC – ienākošais tūrisms no Krievijas”, kas notiks Ārlietu ministrijā.

Dalību lūdzam iepriekš pieteikt līdz 22.februārim, sazinoties ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru atlases speciālistu Gati Silakaktiņu (gatis.silakaktins@chamber.lv). 

Pagājušā gada pirmajos trīs ceturkšņos tika sasniegts Latvijas viesnīcās un tūristu mītnēs uzņemto Krievijas tūristu skaita rekords, taču tas nenozīmē, ka Latvijas tūrisma pakalpojumu eksporta potenciāls uz Krieviju ir izsmelts. Līdz ar to diskusijas mērķis ir rosināt tūrisma nozares pārstāvju diskusiju par to, kā arī nākotnē nodrošināt Krievijas tūristu skaita pieaugumu.

Semināru atklās Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas vadītājs Rūdolfs Brēmanis, kas iepazīstinās ar Ārlietu dienesta atbalstu uzņēmējiem. Par Latvijas tūrisma mārketinga pasākumiem Krievijā runās Tūrisma Attīstības valsts aģentūras Krievijas tūrisma tirgus eksperte Anita Priedīte. Siguldas Tūrisma Attīstības aģentūras direktore Laura Konstante diskutēs par to, kādi tūrisma pakalpojumi Krievijas tūristiem ir visinteresantākie, savukārt Ārlietu ministrijas Šengenas nodaļas otrā sekretāre Inga Stūrīte informēs par vīzu atvieglojumiem tūristiem un medicīnas tūrisma potenciālu.

Šogad šis būs pirmais seminārs cikla “Eksporta ABC” ietvaros. Nākamais seminārs notiks 27.martā un būs veltīts Latvijas izglītības pakalpojumu eksportam uz Indiju.

Plašāk par pasākumu.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress