Home » Jaunumi, Krievija » Food Union piedalīsies Latvijas dienās “Taste Latvia” 2013 Krievijā

Food Union piedalīsies Latvijas dienās “Taste Latvia” 2013 Krievijā

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union piedalīsies Latvijas dienās “Taste Latvia” 2013 Krievijā, kas notiks Maskavā no 4. līdz 30.aprīlim. Apvienotais AS Rīgas piena kombināts un AS Valmieras piens uzņēmums piedalīsies Latvijas šefpavāru Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta meistarklasēs un produktu degustācijās tirdzniecības veikalos ar piena produktu zīmoliem RASA un Monterigo. Šī un cita Food Union produkcija jau tagad nopērkama vairāk nekā 2000 tirdzniecības vietās 24 pilsētās visā Krievijā.

“Pateicoties Latvijas dabas bagātībām un mērenajam klimatam, vairāku simtu gadu garumā koptajām piena lopkopības tradīcijām un prasmei radīt kvalitatīvus un dabiskus produktus, Latvija paver sev vienreizējas iespējas piena produktu eksportam uz Krieviju. Nepilna gada laikā, kopš uzsākām mērķtiecīgu eksportu uz Krieviju, Food Union produkcija pieejama pircējiem jau vairāk nekā 2000 tirdzniecības vietās tādās Krievijas pilsētās kā Jekaterinburga, Kazaņa, Perma, Tjumeņa, Voroņeža, Ufa, Volgograda, Samara, Omska un 15 citās. Tikko esam uzsākuši darbu arī Maskavā un Pēterburgā,” stāsta Sergejs Beshmeļņickis, Food Union ģenerāldirektors un valdes priekšsēdētājs.

Food Union “Taste Latvia” 2013 piedalīsies ar produktu zīmoliem RASA un Monterigo. RASA produktu portfeli Krievijas tirgum veido 25 produkti – sviests, krēmsiers un siers ar dažādām garšām un dažādos iepakojumos. RASA ir pilnībā dabiski Latvijā ražoti piena produkti, kuri atšķiras ar piesātināto krējuma garšu. To kvalitāti un garšu jau paspējuši novērtēt eksperti un pircēji – šī gada martā RASA sviests (82,5%) saņēmis pirmo vietu pircēju balsojumā un otro vietu ekspertu balsojumā labāko importēto sviestu kategorijā TV raidījumā “Kontrolpirkums” (“Контрольная закупка”) Pirmajā kanālā.

Savukārt cietais siers Monterigo pieejams trīs veidos – nogatavināts 6, 12 un 18 mēnešus. Augstākās kvalitātes cieto sieru Monterigo no citiem atšķir gadu laikā noslīpētā Limbažu piens siera meistaru recepte un īpašais nogatavināšanas process, kā rezultātā siers iegūst savu saldeno aromātu un izteikto piena un riekstu garšu.

 

Kopumā Food Union Krievijas tirgū ir pārstāvēts ar tādiem Latvijā jau labi pazīstamiem piena produktu zīmoliem kā RASA, Monterigo un saldējuma zīmoliem Ekselence un Nu Fruit, kā arī ar tikai Krievijas patērētājiem izstrādātiem zīmoliem Легенды гор un Рижские сыры.

Latvijas dienu “Taste Latvia” mērķis Maskavā ir atvērt tirgu jauniem Latvijas ražotājiem, kā arī sekmēt tirgū jau esošo Latvijas ražotāju produkcijas atpazīstamību un noietu, veicināt Latvijas tēla atpazīstamību un iepazīstināt mūsdienu Maskavu ar labāko, ko Latvija var piedāvāt. “Taste Latvia” organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar LR vēstniecību Krievijā. Plašākai informācijai: http://www.liaa.gov.lv/lv/taste-latvia-2013

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress