Home » Eiropa, Jaunumi » Inženiernozaru uzņēmumu dalība kontaktbiržā Somijā izstādes “Alihankinta 2013” ietvaros Tamperē

Inženiernozaru uzņēmumu dalība kontaktbiržā Somijā izstādes “Alihankinta 2013” ietvaros Tamperē

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas inženiernozaru uzņēmumus piedalīties kontaktbiržā, kas norisināsies Somijā, izstādes “Alihankinta” 2013. gada 24.-26. septembrī ietvaros Tamperē.

“Alihankinta” ir lielākā industriālo piegāžu un kooperācijas izstāde Somijā. 2012. gadā izstādē piedalījās 890 kompānijas no 17 valstīm, un izstādi apmeklēja ap 15700 apmeklētāju. Šogad ar jaunas ekspozīcijas halles atklāšanu izstāde atzīmēs savu 25. gadskārtu.

Izstādē tiks pārstāvētas sekojošas apakšnozares – metālapstrāde un mašīnbūve, elektronikas un elektrotehnikas ražošana, plastmasu un gumijas izstrādājumu ražošana, rūpnieciskā dizaina un rūpnieciskās automatizācijas risinājumu izstrāde, kā arī informācijas tehnoloģijas.

Vairāk informācijas par “Alihankinta 2013” meklējiet izstādes mājas lapā www.alihankinta.fi.

Kā jau katru gadu, arī šogad izstādē piedalīsies vairāki Latvijas uzņēmumi – gan Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības nozares uzņēmēju asociācijas (MASOC, www.masoc.lv) organizētājā uzņēmumu kopstendā, gan uzņēmumu individuālajos stendos.

Paralēli izstādei 26. septembrī no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00 Tamperes Izstāžu un sporta centrā (telpa – Tähtien Sali, adrese –Ilmailunkatu 10) notiks starptautiska uzņēmumu kontaktbirža “Subcontracting B2B Matchmaking 2013”.

Pieteikšanās dalībai kontaktbiržā līdz 2013. gada 6. septembrim, aizpildot uzņēmuma profila veidlapu kontaktbiržās mājas lapā www.b2match.eu/subcontracting2013.

Uzņēmumiem jārēķinās ar sekojošiem izdevumiem un pieteikšanās noteikumiem:

  1. Maksa par dalību kontaktbiržā – EUR 70,00 no uzņēmuma (piedalīties var ne vairāk kā 2 personas no uzņēmuma);
  2. Dalības maksā ietilpst uzņēmuma individuālās kontaktbiržas darba programmas sagatavošana, uzņēmuma biznesa profila publicēšana kontaktbiržas dalībnieku elektroniskajā katalogā u.c. pakalpojumi;
  3. Dalības maksa būs jāsamaksā kontaktbiržas rīkotājorganizācijas Enterprise Europe Network, ELY Centre for Southwest Finland kontā tūlīt pēc uzņēmuma profila reģistrācijas internetā;
  4. Pēc samaksas saņemšanas uzņēmuma profils tiks publicēts kontaktbiržas dalībnieku elektroniskajā katalogā. Tikai pēc tam, laikā no 6. līdz 13. septembrim būs uzņēmumam būs iespējams pieteikt individuālās tikšanās ar pārējiem dalībai kontaktbiržā apstiprinātajiem uzņēmumiem;
  5. Iekļūšana izstādē būs bez maksas, ja katrs apmeklētājs/ dalībnieks iepriekš būs reģistrējies internetā – www.alihankinta.fi/register;
  6. Uzņēmumiem pašiem jāsedz savu pārstāvju došanās uz izstādi izmaksas – dienas naudu, naktsmītnes un transporta izdevumus, u.t.t.

LIAA darbinieks sniegs metodisku palīdzību saistībā ar reģistrāciju kontaktbiržai, brauciena organizēšanu, naktsmītnēm, kā arī konsultācijas uz vietas – Tamperē kontaktbiržas laikā.

Latvijas uzņēmumiem – izstādes stendu un kontaktbiržas dalībniekiem pēc vienošanās papildus var tikt organizētas individuālo tikšanos programmas.

Dalība kontaktbiržā tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta “Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros. Komersanti atbalstu līdz 50 % vizītes organizēšanai un komandējuma izdevumiem (avio biļetes, viesnīcas un dienas nauda) var saņemt, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Papildus informācija par LIAA pakalpojumiem pieejama šeit.

Papildus EEN projektu ietvaros 2013. gadā tiek plānotas vēl citas uzņēmumu kontaktbiržas, t.sk. izstādēs:

  • “Elmia Subcontractor 2013” Jenšēpingā, Zviedrijā;
  • “Tech Industry 2013” Rīgā, Latvijā;
  • u.c.

Lūdzu, sekojiet informācijai! Pieteikšanās uz šiem pasākumiem tiks izziņota atsevišķi.

Kontaktinformācija:
Andris Alksnis
Vecākais projektu vadītājs, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29455000
Fakss: +371 67039401
E-pasts: andris.alksnis@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress