Home » Jaunumi, Krievija » LTRK: “Rīgas nedēļa” Maskavā

LTRK: “Rīgas nedēļa” Maskavā

Uzņēmēju kluba “Rīgas Marka” vadība un kluba sadarbības partneri „Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs”, SIA „Assoļ un partneri” un SIA „Make Art” š.g. 13. – 19.maijā Latvijas ražotājiem nodrošināja iespēju prezentēt produkciju „Rīgas nedēļā,” kas norisinājās Krievijas Federācijas galvaspilsētā Maskavā.

Latvijā ražotās pārtikas produkcijas degustācijas, kā arī Rīgas skolēnu pils folkloras grupas „Kokle” dziesmas, kā arī stāstus par Rīgu varēja baudīt kompānijas „Alije parusa” lielveikalu stendos „Rižskij Dvorik”. Jau ziņots, ka Maskavā interesentiem pastāvīgi pieejami 20 Latvijā ražotās pārtikas produktu tirdzniecības stendi, kuru nosaukums ir „Rižkij Dvorik”.

„Rīgas nedēļas” apmeklētāji slavēja Latvijā ražotos pārtikas produktus, ar prieku baudīja muzicējošo jauniešu priekšnesumus. „„Alije parusa” tirdzniecības centrus ik dienas apmeklē vidēji 8 000 – 9 000 cilvēku, norāda “Uzņēmēju kluba „Rīgas Marka”” vadītājs Normunds Štāls, akcentējot, ka šāds mērķauditorijas skaitliskums un „Rīgas nedēļas” laikā sasniegtie tirdzniecības rādītāji mudina sadarbībā ar privātajām un valsts, pašvaldību organizācijām organizēt šim projektam līdzīgus, lai iepazīstinātu lielās kaimiņvalsts iedzīvotājus ar Latvijas kvalitatīvajiem pārtikas produktiem un tūrisma iespējām Rīgā un valsts reģionos.

15.maijā skaistākajā Maskavas tirdzniecības centrā „Jeļisejevskij” norisinājās kultūras nedēļas oficiālā pieņemšana, kurā piedalījās Latvijas vēstnieks Krievijas Federācijā Edgars Skuja, kompānijas „ALIJE PARUSA” īpašniece Olga Blažko, Rīgas Domes priekšēdētājs Nils Ušakovs, nodibinājuma „Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs” valdes loceklis Maksims Tolstojs, nodibinājuma “Uzņēmēju klubs „Rīgas Marka”” vadītājs Normunds Štāls, kā arī Latvijas un Krievijas plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Pasākuma norisi vēroja un aktīvi viktorīnās un pārtikas produktu degustācijās piedalījās aicinātie viesi, kā arī tirdzniecības centra patstāvīgie apmeklētāji.

Uzņēmēju kluba “Rīgas Marka” dibinātāji ir LTRK un Live Riga.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress