Home » Jaunumi, Latvija » Eksporta forums 2013

Eksporta forums 2013

2013. gada 19. un 20. jūnijā
Viesnīcā “Radisson Blu Hotel Latvija”
Adrese: Rīga, Elizabetes iela 55

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina uzņēmējus un eksportētājus piedalīties gada nozīmīgākajā eksportam veltītajā divu dienu pasākumā – “Eksporta forums 2013”.

Pasākuma pirmajā dienā – 19. jūnijā notiks starptautiska konference “Ceļā uz eksportu tuvos un tālos tirgos”, kur ārvalstu un pašmāju lektori sniegs prezentācijas un aicinās diskutēt par iespējām un izaicinājumiem, piesaistot ārvalstu pircējus Rietumeiropā, Skandināvijā, Austrumeiropā un Āzijā.

Lielbritānijā vadošās mazumtirdzniecības veikalu ķēdes Home Retail Group tirdzniecības vadītājs Gary Venn dalīsies pieredzē ārzemju iepircēju uzmanības piesaistīšanā, Nīderlandes mēbeļu aģentūras The House of Furniture Meubelagenturen īpašniece Christel Janssen stāstīs par pirmajiem soļiem ārvalstu tirgu apgūšanā, bet Japānas uzņēmuma Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ ģenerāldirektors Toshiya Kominami un kompānijas Nichirei Holding Holland direktors Yuichi Takaku sniegs padomus, kā sagatavoties uzņēmējdarbībai austrumos.

Ar praktiskiem eksporta padomiem iepazīstinās LIAA pārstāvniecību ārvalstīs vadītāji Guntis Rubīns (Lielbritānija), Sarmīte Ozoliņa (Vācija), Rita Rozīte (Nīderlande), Gatis Ginters (Norvēģija), Austra Krēsliņa (Zviedrija), Gints Janums (Dānija), Alīna Aščepkova (Japāna), Ieva Jākobsone (Ķīna), Jeļena Markūne (Lietuva), Iveta Strupkāja (Krievija), Georgijs Vojevoda (Baltkrievija), Inese Šuļžanoka (Polija) un Āris Kotāns (Ukraina).

19. jūnija programmas otrā daļa, kā arī 20. jūnijs tiks veltīts kontaktbiržai “Uzņēmēju individuālās tikšanās ar LIAA pārstāvniecību ārvalstīs vadītājiem”, uzņēmējiem piedāvājot individuāli tikties ar interesējošo eksporta reģionu pārstāvjiem, kas sniegs konsultācijas, praktiskus padomus un kontaktus Baltkrievijā, Dānijā, Japānā, Krievijā, Ķīnā, Lielbritānijā, Lietuvā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Ukrainā, Vācijā un Zviedrijā. Tiem uzņēmējiem, kas interesējas par starptautisko tehnoloģiju pārnesi un biznesa sadarbību ārvalstīs, kontaktbiržā būs iespēja tikties arī ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkla darbiniekiem.

Informatīvo atbalstu sniegs nacionālā ziņu aģentūra LETA.

Programma

Pieteikšanās dalībai Eksporta forumā (konferencē un kontaktbiržā) līdz 2013. gada 14. jūnijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Dalība bez maksas.

Vietu skaits ierobežots!

Papildu informācija:
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Biznesa informācijas nodaļa
+371 67039459
zinas@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress