Home » Jaunumi, Latvija » Igaunijas – Latvijas uzņēmumu forums

Igaunijas – Latvijas uzņēmumu forums

Projekta DELBI ietvaros, š.g. 16.augustā plkst. 10:00 – 16:30, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notiks Igaunijas – Latvijas uzņēmumu forums. Foruma mērķis ir veicināt abu kaimiņvalstu uzņēmēju sadarbību caur iespēju sevi prezentēt foruma laikā, kā arī diskutēt par Latvijas un Igaunijas uzņēmumu kopējās sadarbības jautājumiem.

Forums norisinās divos formātos, kas sniegs uzņēmumiem gan prezentēt sevi, gan paust viedokli par Igaunijas un Latvijas uzņēmumu sadarbības iespējām, formām, problēmām un nepieciešamajiem risinājumiem.

Foruma pamata formāts ir uzņēmumu izstāde, kurā piedalīsies ar saviem reklāmas stendiem 15 Igaunijas un 15 Latvijas uzņēmumi. Uzņēmumi pārstāvēs dažādas nozares, līdz ar to jebkurš interesents ir laipni aicināts apmeklēt šo foruma daļu, gan lai iepazītu uzņēmumu piedāvājumu, gan lai dibinātu kontaktus. Lūgums pieteikties uzņēmumus foruma izstādes daļai līdz 2.augustam.

Paralēli izstādei būs trīs diskusiju sesijas, kurās gan iestāžu, nozaru speciālisti, gan Igaunijas un Latvijas uzņēmumi diskutēs par tēmām, kā veicināt jaunu uzņēmumu dibināšana un to dibināšanai nepieciešamo ideju ģenerēšanu, nodokļu sistēma Latvijā un Igaunijā un tās atbalsts eksportam, iespējamās Latvijas un Igaunijas uzņēmumu sadarbības formas ar un bez ES fondu atbalsta.

Dalība forumā izstādes daļā un diskusiju daļā ir bez maksas. Pasākumu finansē Igaunijas – Latvijas programmas projekts DELBI, kura galvenie uzdevumi ir veicināt Latvijas un Igaunijas mazo un vidējo uzņēmumu savstarpējo sadarbību, piedāvājot vienas pieturas konsultāciju punktu, organizējot dažāda veida seminārus, konferences un diskusijas.

Semināra darba valoda – angļu.

Pieteikties foruma izstādei var līdz 02.08.2013., aizpildot elektronisko pieteikuma ANKETU

Projekta DELBI informācijas sekretariāts
info@delbi.eu
Mob. 27766877
www.delbi.eu

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress