Home » Jaunumi, Latvija » Pārvākšanās eksperti: katru dienu nepieciešams ieviest jaunas inovācijas, lai darbu paveiktu ātrāk un kvalitatīvāk

Pārvākšanās eksperti: katru dienu nepieciešams ieviest jaunas inovācijas, lai darbu paveiktu ātrāk un kvalitatīvāk

st

Mūsdienu inovāciju laikmetā, kad strauji attīstās tehnoloģijas dažādās jomās, par kurām agrāk mēs pat nebūtu iedomājušies, cilvēku darbi tiek atviegloti arī pārvākšanās nozarē. Tieši tādēļ, lai sekotu līdzi jaunumiem un vēl modernāk un profesionālāk veiktu savu darbu, jaunas inovācijas ievieš arī pārvākšanās firma “FF International Movers”, ar jauno tehniku pārvedot smagākas mēbeles vai ofisa resursus pavisam ātri un vienkārši.

Kā atzīst firmas “FF International Movers” vadītājs Aivars Usāns, ar nesen iegādātajiem, īpašajiem pārkraušanas darbu ratiņiem “Multi Trolley” pārcelšanās procesa organizēšana norit daudz ātrāk – ir pagājuši tie laiki, kad divatā jānes vienu galdu, tagad viens cilvēks var vest divus galdus. 125 darbavietas, apmēram 200 monitorus un datortehnikas, kopierus, plauktus, telpaugus, konferenču un pārrunu telpu mēbeles, dokumentus un pārējos biroja resursus un piederumus firma tagad var pārvest tikai ar 8 cilvēku komandu, un to pat var izdarīt dienas laikā.

““FF International Movers” ātrākai procesa organizēšanai, papildus jau esošajiem, savam darba aprīkojumam un arsenālam ir pievienojis vairākus “Multi Trolley” ratiņus, kas ir ģeniāli vienkāršs, inovatīvs, kvalitatīvs un ērts mehānisms, visbiežāk izmantojams veicot biroja resursu pārvešanu. Mēs esam pateicīgi mūsu kolēģiem par šiem ratiņiem, jo tā patiešām ir iekārta, kas krietni paātrina pārvākšanās procesu, samazinot iesaistīto personālu. Visa ‘sāls’ slēpjas darba organizācijā, saliedētā un draudzīgā kolektīvā, pieredzē, profesionalitātē un nenoliedzami arī materiāli tehniskajā bāzē, ko savā ikdienā izmantojam. Mēs sniedzam pārvākšanās pakalpojumus katru dienu un zinām kā to veikt vislabāk,” norāda Aivars Usāns.

Protams, svarīgi ir neapstāties pie iesāktā un sniegties pēc jaunām virsotnēm. Tā kā jaunu inovāciju joma strauji attīstās, ir ļoti būtiski spēt tai sekot līdzi, lai pēc iespējas profesionālāk un ātrāk apmierinātu klientu vēlmes un padarītu viņu pārvākšanos patīkamu un nemanāmu. Ja šodien tie ir ērtie “Multi Trolley” pārkraušanas ratiņi, rīt “FF International Movers” arsenālam tiks pievienota jauna tenika, lai vislabāk spētu profesionāli veikt uzticēto darbu un ievērot katra klienta un uzdevuma darba specifiku, atvieglojot darbus gan sev, gan saviem klientiem.

Ja sākotnēji specializēto pārvadājumu sfēras galvenie klienti bija vēstniecības un konsulātu ārvalstu dalībnieki, tad pašlaik sadarbība tiek veidota arī ar privātpersonām un vietējiem uzņēmumiem, kuru loks ar katru gadu paplašinās. Kopš 2002. gada jūnija SIA “FF International Movers” veiksmīgi pievienojies Amerikas Pakotāju Asociācijai, kas apliecina firmas profesionalitāti un paplašina sadarbības partneru loku. Tāpat “FF International Movers” ir asociācijas FEDEMAC biedri, norādot uz veiksmīgajām sadarbības spējām un jau ilgstošo pieredzi pārvadājumu sfērā.

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress