Home » Jaunumi, Pasākumi » Uzņēmumi aicināti pieteikt dalību konkursā “Latvijas Eksportprece 2016”

Uzņēmumi aicināti pieteikt dalību konkursā “Latvijas Eksportprece 2016”

Pašmāju uzņēmumiem arī šogad ir iespēja ņemt dalību konkursā „Latvijas Eksportprece 2016” , ko organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē.

„Jau vairākus gadus pēc kārtas konkurss „Latvijas Eksportprece 2016” pauž atzinību un godina Latvijas komersantus, kas sasnieguši labus rezultātus eksportspējīgu produktu ražošanā. Ik gadu konkursam piesakās arvien vairāk uzņēmumu, kas pierāda, ka Latvijā ir daudzi inovatīvi domājoši, spējīgi un enerģiski uzņēmēji, kas veido kompānijas ar augstu efektivitāti, piedāvā radošas idejas, ražo preces un pakalpojumus, kas tiek augstu novērtēti arī ārvalstīs. Cerams, ka šis gads būs tik pat ražīgs, ja ne labāks, un arī 2016.gadā spēsim godināt arvien jaunu uzņēmumu, lepoties ar viņu sasniegumiem un mudināt piedāvāt eksporta tirgos konkurētspējīgus produktus. Labs darbs nekad nepaliek nepamanīts,” atzīmē Latvijas Eksportpadomes pārstāvis – eksperts Aivars Kalniņš.

Latvijas Eksportpadome gada balvu „Latvijas Eksportprece 2016” organizē, lai vienlaikus novērtētu uzņēmumu sniegumu un ieguldījumu savā un visas valsts attīstībā, kā arī lai dotu iespēju uzņēmumiem iegūt papildu atbalstu eksporta un uzņēmējdarbības kopumā veicināšanai. Konkursa laureātiem būs iespēja saņemt ne tikai balvu, bet arī reklāmas un publicitātes iespējas „Latvijas Eksportpadomes” informatīvo atbalstītāju medijos, tiks dota iespēja izmantot konkursa „Latvijas Eksportprece 2016″ laureāta zīmi uz savu produktu iepakojumiem un informatīvajos materiālos. Informācija par visiem konkursa dalībniekiem tiks ievietota digitālajā albumā “Latvia Export” ar tiešsaisti uz uzņēmuma mājas lapu.

Arī šogad konkursu „Latvijas Eksportprece 2016” atbalsta arī Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, kurš atzīmē, ka stabila un ilglaicīga eksporta izaugsme ir svarīga sabalansētai Latvijas ekonomikas attīstībai. „ Lai arī Latvija ir salīdzinoši maza valsts, tā ir spējusi pierādīt sevi arī globālajā pasaulē. Latvijas eksportuzņēmumi ir kļuvuši par nozīmīgu posmu valsts attīstībā, radot gan darba vietas, gan parūpējoties par to, ka mūsu valsts vārds un tradīcijas izskan arī ārpus robežām. Esmu pārliecināts, ka spējīgi, izlēmīgi un uzņēmīgi cilvēki, viņu zināšanās un pieredze kvalitatīvu un inovatīvu produktu ražošanā, ir galvenā atslēga uz veiksmīgu sadarbību un spēj parūpēties par mūsu valsts iedzīvotāju labklājības celšanu, ” norāda Valsts prezidents.

Konkursa uzvarētāji turpmāk varēs izmantot “Latvijas Eksportprece 2016” marķējumu, tādējādi uzsverot savu produktu vai pakalpojumu pievienoto vērtību vietējā tirgū, kā arī ārzemju tirgos preces būs iespēja marķēt ar “Latvia Export Product 2016” preču zīmi.

Plašāku informāciju un pieteikuma formu skatiet : http://fluidsurveys.com/s/latvijas-eksportprece/

Atslēgas vārdi:

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress