Home » Baltija, Jaunumi, Latvija » airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu

airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu

Pēc Latvijas valdības lēmuma, sākot ar 15. maiju, atļaut starptautiskos pasažieru aviopārvadājumus starp Baltijas valstīm, kā arī pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas, airBaltic 18. maijā atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Mēs piedāvājam vislabāko savienojamību uz un no Baltijas valstīm. Tagad mēs atgriežamies ar noteiktu mērķi saglabāt mūsu pozīcijas reģionā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu Airbus A220-300 floti, mēs esam labā pozīcijā, lai atsāktu darbību.”

“Mūsu pasažieru, darbinieku un sabiedrības veselība un drošība stāv pāri visam. Kad atsāksim lidojumus, visiem pasažieriem nodrošināsim sejas maskas un dezinfekcijas salvetes. Mūsu lidojumos sekosim līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām. Papildus tam mēs joprojām turpinām izstrādāt precīzas vadlīnijas vairākām citām drošības aktivitātēm,” papildina Martins Gauss.

Pilns lidojumu grafiks un biļetes ir pieejamas airBaltic mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress