Home » Latvija, Pasākumi, Semināri » 7. jūnijā noslēgsies semināru cikls par atbalstu mājokļu renovācijā

7. jūnijā noslēgsies semināru cikls par atbalstu mājokļu renovācijā

Šī gada 7.jūnijā Jēkabpilī un Salaspilī notiks semināra cikla noslēguma semināri par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju un ERAF līdzfinansējuma 50% vai 60% apmērā piesaistes iespējām.

Semināra dalībnieki tiks informēti par ES struktūrfondu programmas „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi” nosacījumiem un aktualitātēm. Pasākuma laikā tiks pastāstīts arī par ēku siltināšanas ieguvumiem un par to, kas jāņem vērā projekta īstenošanas laikā no būvniecības darbu veikšanas aspekta. Tāpat tiks runāts arī par biežāk pieļautajām kļūdām projektu sagatavošanā un ieviešanā.

Seminārs Jēkabpilī notiks 7.jūnijā plkst. 10:00  Krustpils novada domes telpās (Rīgas iela 150a, Jēkabpils).  Pasākumā piedalīsies Krustpils novada domes priekšsēdētājs Kārlis Pabērzs.

Seminārs Salaspilī notiks 7.jūnijā plkst. 16:00 Kultūras namā „Enerģētiķis” (Skolas iela 2, Salaspils). Pasākumu atklās  Salaspils novada Domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars un mājokļu renovācijas procesa īstenošanas pieredzē dalīsies DzīB „AB60” valdes priekšsēdētāja Anita Bērziņa.

Uz semināriem tiek aicināti māju apsaimniekošanas uzņēmumi, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākie, dzīvokļu īpašnieku korporatīvās biedrības un dzīvokļu īpašnieki.

Šo 21 semināru ciklu organizēja Ekonomikas ministrija (EM) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību, ES struktūrfondu informācijas centriem, Vidzemes reģionālo enerģētikas aģentūru, Kurzemes Reģionālo enerģētikas un attīstības aģentūru un Zemgales reģionālo enerģētikas aģentūru kampaņas „Dzīvo siltāk” ietvaros.

Kopumā jau notikuši 19 semināri, kuros piedalījās vairāk kā 750 cilvēki.

Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts:inese.berzina@em.gov.lv, tālr.: 67013240. Semināra dienas kārtība publicēta EM mājas lapā internetā. Semināri ir bezmaksas.

Par aktivitāti
Eiropas Savienības aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi” aktivitātes mērķis ir paaugstināt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitāti, lai nodrošinātu dzīvojamā fonda ilgtspēju un energoresursu efektīvu izmantošanu. Aktivitātes īstenošanai piešķirtais finansējums ir 44, 34 milj. lati.

Informācija par aktivitāti ir pieejama LIAA mājas lapas www.liaa.gov.lv sadaļā „ES fondi”. Klienti par neskaidrajiem jautājumiem ir aicināti vērsties LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā pa tālruni 67039499, klātienē – Pērses ielā 2, Rīgā (1.stāvā) vai e-pastu – jautajumi@liaa.gov.lv.

Jaunumiem par mājokļu renovāciju var sekot arī Twitter – twitter.com/siltinam.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress