Home » Latvija, Pasākumi, Semināri » Bezmaksas divu dienu seminārs inovatīvu ideju autoriem par biznesa un finanšu plānu sagatavošanu

Bezmaksas divu dienu seminārs inovatīvu ideju autoriem par biznesa un finanšu plānu sagatavošanu

 

Bezmaksas divu dienu seminārs inovatīvu ideju autoriem
par biznesa un finanšu plānu sagatavošanu
“Semināru cikls inovatīvo biznesa ideju autoriem”

Semināra norises laiks: 2011.gada 7. un 8.jūlijs
Semināra norises vieta: SEB finanšu centrs, Meistaru iela 1, Valdlauči, Ķekavas pagasts

Semināra darba valoda:  angļu

Semināra mērķauditorija ir topošie un esošie uzņēmēji, kuri plāno uzsākt zināšanu ietilpīgu jaunu projektu attīstīšanu un veidot jaunus uzņēmumus, kā arī uzņēmēji, kas izveidojuši partnerību ar zinātnieku par kāda izgudrojuma/tehnoloģijas ieviešanu tautsaimniecībā.


Semināra laikā apskatītie jautājumi:

  • Zināšanu piesātinātu projektu attīstīšanu, koncepcijas izstrādi, tehnoloģijas izvērtēšanu, līderību, biznesa modeļa izvēli
  • Intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzības veidi, intelektuālā īpašuma aizsardzības stratēģija
  • Projekta attīstības cikla konstruēšana (idejas izvērtēšana, attīstības koncepcijas izstrāde, tirgus iespēju analīze, jaunā produkta testēšana (prototipēšana, testa ražošana, tehnoloģiskā ieviešana, komercializācija)
  • Tirgus apgūšana, barjeras iekļūšanai tirgū piedāvājot jaunu produktu (tirgus izpēte, marketinga un pārdošanas stratēģija);
  • Finanšu plānošana un pieejamie finanšu avoti jaunu ideju attīstīšana. Riska kapitāla investīciju veidi un avoti, fondu veidi, investēšanas riski un atdeve, projektu izvērtēšana; Investēšanas process: due diligence, darījuma struktūra; uzņēmuma daļu veidi, iziešanas stratēģiju veidi
  • Projekta prezentācijas investoriem sagatavošana.

Semināra lektori:

Karstens Vandrups (Karsten Vandrup) Dānijas augsto tehnoloģiju uzņēmuma ”Lizard Technology” vadītājs, kas pirms sava biznesa uzsākšanas ir strādājis 11 gadus vadošos amatos „Nokia Corporation” galvenajā birojā un R&D daļā. Vandrupa kungs ir dibinātājs un valdes loceklis Venstpils informāciju tehnoloģiju uzņēmumā SIA „Latvisoft”, kā arī ieņem vietu RTXTelecom A/S un Croptimize ApS uzņēmumu valdēs.
Lektora biogrāfija angļu valodā: šeit

Kārlis Danēvičs, SEB bankas Lielo uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs.

Semināra programma

Labāko biznesa projektu attīstītāji tiks uzaicināti prezentēt savu piedāvājumu potenciāliem sadarbības partneriem un investoriem LIAA organizētajos pasākumos šā gada rudenī.

Pieteikšanās semināram beigusies.

Tā kā dalībnieku skaits dalībai seminārā ir ierobežots, LIAA izvērtēs pieteikto dalībnieku biznesa idejas un motivāciju, un 20 -25 biznesa autori dalībai seminārā tiks atlasīti pēc apstiprinātiem kritērijiem. LIAA paziņos par dalības apstiprināšanu/ neapstiprināšanu katram individuāli.

Vērtēšanas kritēriji angļu valodā šeit

Semināri tiek organizēti valsts atbalsta programmas „Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros.

 

Atslēgas vārdi:

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress