Home » Eiropa » Latvijas ražotāju tirdzniecības misija uz Parīzi, izstādes „Maison et Objet” laikā

Latvijas ražotāju tirdzniecības misija uz Parīzi, izstādes „Maison et Objet” laikā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra organizē tirdzniecības misiju uz Parīzi,
izstādes „Maison et Objet” laikā
no 2011. gada 9.-13.septembrim

Šī ir viena no nozīmīgākajām ikgadējām dizaina izstādēm, kur tiekas vairumtirgotāji, mazumtirgotāji, aģenti, dizaineri, arhitekti un citi interesenti. Pagājušajā gadā šo izstādi apmeklēja vairāk kā 69’536 profesionāļu (41’170 Francijas un 28’366 ārvalstu apmeklētāju), no kuriem 66% bija iepircēji.

2012. gadā, Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros, šajā izstādē tiks organizēts Latvijas mājas tekstila ražotāju Nacionālais stends.

Tirdzniecības misijas laikā ir plānots apmeklēt izstādi un organizēt tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem, sekmējot Latvijas dizaina preču ražotāju iespēju izveidot jaunus kontaktus ar partneriem Francijā un Eiropā!

Tirdzniecības misijā ir aicināti piedalīties uzņēmumi, kas jau eksportē vai ir gatavi savus produktus piedāvāt eksportam Francijas tirgū, kā arī tie uzņēmumi, kas plāno savu dalību Latvijas nacionālajā stendā 2012.gadā.

Lai piedalītos tirdzniecības misijā, uzņēmumam jārēķinās ar sekojošām izmaksām:

  • Viesnīcas izdevumi
  • Transporta izdevumi (avio, vilciens, auto)
  • Vietējā transporta izdevumi

Lūdzam interesentus pieteikties dalībai tirdzniecības misijā ne vēlāk kā līdz 2011. gada 7.jūlijam, aizpildot pievienoto pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pasta adresi: zane.biteniece@liaa.gov.lv

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress