Home » Latvija » Piektdien tikšanās ar medijiem par Japānas vizītes rezultātiem

Piektdien tikšanās ar medijiem par Japānas vizītes rezultātiem

Apkopojot rezultātus darba vizītei Japānā, ekonomikas ministrs Artis Kampars aicina plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus uz tikšanos ar uzņēmējiem.Tikšanās notiks šo piektdien, 22.jūlijā, pl.10:00 Ekonomikas ministrijā (Rīgā, Brīvības ielā 55, 4.stāvs, 407.telpa).

Lai informētu žurnālistus par Latvijas uzņēmēju iespējām un nākotnes plāniem Japānas tirgū, sarunā piedalīsies arī uzņēmumu pārstāvji – AS „Latvijas Finieris” valdes loceklis Mārtiņš Lācis, SIA „Siltie logi” direktors un SIA „Scandinavian Buildings and Homes” tehniskais direktors Imants Bušs un Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmumu asociācijas priekšsēdētājs Vilnis Rantiņš.

Ekonomikas ministra Arta Kampara un Latvijas uzņēmēju delegācijas darba vizīte Japānā notika no 11. līdz 17.jūlijam. Vizītes iniciators bija Japānas valdība, kas īsteno īpašu programmu ārējo ekonomisko attiecību veicināšanai. Programmas ietvaros uzaicinājumu apmeklēt Japānu saņēmuši 40 augsta līmeņa politiskie un biznesa līderi no dažādām pasaules valstīm, to vidū Latvijas ekonomikas ministrs A.Kampars.

Vizītes laikā ministrs un uzņēmēju delegācija tikās ar augsta līmeņa Japānas amatpersonām, to vidū valdības un parlamenta pārstāvjiem, kā arī dažādu biznesa nozaru pārstāvjiem, tai skaitā apmeklēja uzņēmumus „Toshiba”, „Panasonic”, „Hitachi” un „Mitsubishi” un tikās ar to vadošajām amatpersonām.

Veidojot Latvijas uzņēmēju delegāciju, Ekonomikas ministrija un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra koncentrējās uz nozarēm, kas ir perspektīvas un prioritāras, t.sk. koka karkasa māju ražošana, kokrūpniecība, informācijas tehnoloģijas.

Mediju ievērībai!

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji dalībai sarunā aicināti pieteikties Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļā (tālr. 67013193, e-pasta adrese: prese@em.gov.lv).

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress