Home » Eiropa, Latvija » Aicinām Latvijas uzņēmumus piedalīties nacionālajā stendā vadošajā koka konstrukciju izstādē „Salon Maison Bois 2011”, Francijā, 2011. gada 14. – 17. oktobrī

Aicinām Latvijas uzņēmumus piedalīties nacionālajā stendā vadošajā koka konstrukciju izstādē „Salon Maison Bois 2011”, Francijā, 2011. gada 14. – 17. oktobrī

LIAA aicina uzņēmumus dalībai Latvijas uzņēmumu nacionālajā stendā
vadošajā koka konstrukciju izstādē Francijā
„Salon Maison Bois 2011”
Francijas pilsētā Angers
2011.gada 14. – 17.oktobrī

Izstāde „Salon Maison Bois” ir viena no vecākajām un atpazīstamākajām šāda veida izstādēm Francijā, kas notiek jau kopš 1999.gada, kas nozīmē, ka atbilstoša profila speciālistiem tā ir labi pazīstama un iecienīta.

Latvijas mērogam Francija ir liels tirgus. Kopumā Francijā ir apmēram 28 milj. māju. Tikai 7% no tām ir koka mājas, savukārt no tām 80% ir koka karkasa mājas. Tomēr pēdējo gadu laikā Francijā koka māju tirgus attīstās ārkārtīgi strauji. Piemēram, 2008. gadā Francijā tika uzbūvētas 12 200 koka mājas, kas bija par 17% vairāk nekā gadu iepriekš. Francijas Nacionālā Koku atbalsta komiteja prognozē, ka turpmākajos gados Francijā ik gadu tiks uzbūvētas apmēram 30 000 koka mājas, aizņemot 20% no kopējā jauno mājokļu tirgus.
14. – 17. oktobrī
Izstādē „Salon Maison Bois” 2010. gadā piedalījās 267 dalībnieki no tādām valstīm kā Kanādas, Austrijas, Vācijas, Igaunijas, Beļģijas, Luksemburgas un Latvijas. Kopumā izstādi pagājušajā gadā apmeklēja apmēram 20 000 apmeklētāju. To vidū bija gan privātpersonas, gan nozaru pārstāvji. Izstādē katru gadu piedalās būvnieki, arhitekti, jumtu, grīdu, logu, durvju un kāpņu izgatavotāji, galdnieki, dažādu izolācijas un kurināmo produktu jomas pārstāvji, kā arī mājas iekšējās un ārējās apdares produkcijas ražotāji un instalētāji, protams, neiztrūkstoša ir arī koka māju ražotāju klātbūtne.

Kokrūpniecības uzņēmumi no Latvijas jau vairākas reizes ir piedalījušies šajā izstādē. Vairāki uzņēmumi atraduši tur sadarbības partnerus un vēl šobrīd piegādā un ceļ mājas Francijā.

Šogad Latvijas ekspozīcijas stends tiks finansēts no programmas „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” (LR MK 2010. gada 21. septembra noteikumi Nr. 887). Vairāk informācijas šeit.

Uzņēmumiem pašiem jāsedz mārketinga, eksponātu transporta, kā arī savu darbinieku komandējuma izdevumi. Papildus augstāk minētajam valsts atbalsta finansējumam uzņēmumi savu komandējuma izdevumu segšanai braucienam uz izstādi var izmanto LIAA administrētās Struktūrfondu programmas „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” atbalsta finansējumu. Vairāk informācijas šeit.
Pieteikties dalībai izstādē var līdz 2011. gada 1. augustam aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeitun Biznesa sadarbības anketu.
Ja dalībai izstādē būs pieteikušies vairāk nekā 6 uzņēmumi, tiks veikta to atlase atbilstoši dalības nosacījumiem.

Kā ierasts, pirms izstādes LIAA veiks mārketinga kampaņu, aicinot potenciālos sadarbības partnerus apmeklēt stendu un satikties ar Latvijas uzņēmējiem. Sīkāka informācija par izstādi franču valodā šeit

 

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress