Home » Eiropa, Jaunumi » Starptautiskā metālapstrādes tehnoloģiju izstāde „EMO Hannover – 2011” un „b2fair” kontaktbirža, Hanoverā, Vācijā

Starptautiskā metālapstrādes tehnoloģiju izstāde „EMO Hannover – 2011” un „b2fair” kontaktbirža, Hanoverā, Vācijā

Starptautiskā metālapstrādes tehnoloģiju izstāde
„EMO Hannover – 2011” un uzņēmumu kontaktbirža „b2fair”
Hanovera, Vācija
2011. gada 19. – 24. septembrī

Starptautiskā izstāde „EMO Hannover – 2011” notiks „Hannover Messe” AG izstāžu kompleksā. Tā ir lielākā pasaules metālapstrādes tehnoloģiju izstāde, kas tiek rīkota reizi četros gados.

Iepriekšējā – 2007. gada izstādē piedalījās 2120 dalībnieki no 42 pasaules valstīm, izstādi apmeklēja 166 500 profesionālie apmeklētāji.

Izstādes galvenās tematikas ir ražošanas tehnoloģijas – metālapstrādes darbagaldi, augstas precizitātes instrumenti, virsmas apstrādes tehnoloģijas, jaunākie sasniegumi rūpnieciskās elektronikas jomā, mērtehnika, robotikas un automatizācijas risinājumi, ražošanas sistēmu komplektācija, datoru programmatūru risinājumi, kā arī inovācijas.

Paralēli izstādes tiešajai darba gaitai notiks dažādi citi paskumi – starptautisks EMO kongress „Ilgstspējīga ražošana”; konference ar jauno tehnoloģiju demonstrāciju „Jaunas tehnoloģijas aviācijas un kosmonautikas nozarē”, u.c. pasākumi. Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācija (MASOC, www.masoc.lv) sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes Transporta un Mašīnzinību fakultāti organizē mācībspēku, studentu un interesentu grupas braucienu uz šo izstādi.

Šogad pirmo reizi šajā izstādē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Eiropas Biznesa atbalsta tīklu (www.een.lv) Latvijas uzņēmējiem piedāvā iespēju piedalīties starptautiskā inženiernozaru uzņēmumu kontaktbiržā „b2fair”. Šis pasākums ir papildus iespēja gan tiešajiem izstādes dalībniekiem gan arī tās apmeklētājiem satikties un veidot savstarpējos biznesa kontaktus.

LIAA aicina uzņēmējus piedalīties „b2fair” kontaktbiržā! Pieteikties var līdz 2011. gada 5. septembrim, aizpildot uzņēmuma profila veidlapu kontaktbiržas mājas lapā šeit

Izdevumu ar ko jārēķinās uzņēmumiem

Plašāka informāciju par LIAA pakalpojumiem eksportētājiem pieejama šeit

Papildus, projekta B2Fair ietvaros vēl 2011. gadā, kā arī 2012. gadā tiek plānotas vairākas citas uzņēmumu kontaktbiržas. Lūdzu, sekojiet informācijai!

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress