Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Aicinām uz divu dienu bezmaksas semināru inovatīvo ideju autoriem “Biznesa un finanšu plānu sagatavošana”

Aicinām uz divu dienu bezmaksas semināru inovatīvo ideju autoriem “Biznesa un finanšu plānu sagatavošana”

Divu dienu bezmaksas seminārs inovatīvo ideju autoriem
“Biznesa un finanšu plānu sagatavošana”
Semināru cikls inovatīvo biznesa ideju autoriem

Semināra norises laiks:  2011.gada 25.-26.oktobris plkst. 9:00 – 16:30
Semināra norises vieta:  Rīga, konkrēta adrese tiks precizēta

Semināra darba valoda:  angļu

Semināra mērķauditorija ir topošie un esošie uzņēmēji, kuri plāno uzsākt zināšanu ietilpīgu jaunu projektu attīstīšanu un veidot jaunus uzņēmumus, kā arī uzņēmēji, kas izveidojuši partnerību ar zinātnieku par kāda izgudrojuma/tehnoloģijas ieviešanu tautsaimniecībā.

Semināra laikā apskatītie jautājumi:

  • Zināšanu piesātinātu projektu attīstīšana, koncepcijas izstrāde, tehnoloģijas izvērtēšana, līderība, biznesa modeļa izvēle
  • Intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzības veidi, intelektuālā īpašuma aizsardzības stratēģija
  • Projekta attīstības cikla konstruēšana (idejas izvērtēšana, attīstības koncepcijas izstrāde, tirgus iespēju analīze, jaunā produkta testēšana (prototipēšana, testa ražošana, tehnoloģiskā ieviešana, komercializācija)
  • Tirgus apgūšana, barjeras iekļūšanai tirgū piedāvājot jaunu produktu (tirgus izpēte, marketinga un pārdošanas stratēģija)
  • Finanšu plānošana un pieejamie finanšu avoti jaunu ideju attīstīšanai. Riska kapitāla investīciju veidi un avoti, fondu veidi, investēšanas riski un atdeve, projektu izvērtēšana
  • Investēšanas process: due diligence, darījuma struktūra; uzņēmuma daļu veidi, iziešanas stratēģiju veidi
  • Projekta prezentācijas investoriem sagatavošana

Semināru vadīs Karstens Vandrups (Karsten Vandrup) Dānijas augsto tehnoloģiju uzņēmuma ”Lizard Technology” vadītājs, kas pirms sava biznesa uzsākšanas ir strādājis 11 gadus vadošos amatos „Nokia Corporation” galvenajā birojā un R&D daļā. Vandrupa kungs ir dibinātājs un valdes loceklis Venstpils informāciju tehnoloģiju uzņēmumā SIA „Latvisoft”, kā arī ieņem vietu RTXTelecom A/S un Croptimize ApS uzņēmumu valdēs.
Lektora biogrāfija angļu valodā

Seminārā ar prezentāciju par biznesa plānu sagatavošanu uzstāsies arī Kārlis Danēvičs, SEB bankas Lielo uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs.

Detalizēta semināra programma tiks publicēta šajā interneta vietnē drīzumā.

Pēc labāko biznesa projektu attīstītāji tiks uzaicināti prezentēt savu piedāvājumu potenciāliem sadarbības partneriem un investoriem LIAA organizētajos pasākumos šā gada novembrī un decembrī.

Uzmanību! Dalībnieku skaits dalībai seminārā ir ierobežots, LIAA izvērtēs pieteikto dalībnieku biznesa idejas un motivāciju un 25 biznesa autori dalībai seminārā tiks atlasīti pēc apstiprinātiem kritērijiem un paziņos par dalības apstiprināšanu individuāli.

Vērtēšanas kritēriji angļu valodā

Interesentus aicinām pieteikt savu dalību līdz 2011. gada 18.oktobrim aizpildot elektronisku pieteikuma anketu angļu valodā šeit

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress