Home » Eiropa, Jaunumi » Latvijas uzņēmēji dodas izpētīt iespējas veselības tūrisma jomā Lielbritānija

Latvijas uzņēmēji dodas izpētīt iespējas veselības tūrisma jomā Lielbritānija

Š.g. 5. oktobrī Londonā (Lielbritānijā) notiks Latvijas uzņēmēju tirdzniecības misija veselības tūrisma jomā. Tajā dalību pieteikuši 12 uzņēmumi.

Misijas laikā paredzētas tikšanās ar potenciālajiem biznesa partneriem tūrismā un apdrošināšanas jomā, kā arī iepazīšanās ar medicīnas pakalpojumu tirgu un prasībām medicīnas prakses atvēršanai Lielbritānijā.

Tirdzniecības misijā piedalīsies 12 pārstāvji no Latvijas veselības tūrisma kompānijām – Ortopēdijas klīnika „ORTO”, “Ava klīnika Rīga”, “Tehniskā ortopēdija”, “DentaPlan”, “Zaržecka Privātprakse”, „Dental Art”, „Latvijas Viroterapijas centrs”, „Latvijas – Amerikas Acu cents”, „Privātklīnika Jūsu ārsti”, „Medicīnas sabiedrība ARS”, „Viesnīcu un restorānu centrs”, “Healthy and Beaty Travel Eksperts”.

Vizītes laikā plānota apaļā galda diskusija ar abu valstu uzņēmējiem, kuras laikā tiks sniegta informācija par Lielbritānijas veselības tūrisma tirgu. Lielbritānijas uzņēmēji dalīsies pieredzē ar šī pakalpojuma eksportu. Latvijas pārstāvji tiks iepazīstināti arī ar prasībām medicīnas prakses atvēršanai Lielbritānija, kā arī tiksies ar Lielbritānijas slimokases un Medicīnas asociācijas pārstāvjiem.

Tirdzniecības misiju organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Latvijas ārējo ekonomisko pārstāvniecību Lielbritānijā.

Tirdzniecības misija tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress