Home » Āzija, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Riga Collection, Munio Candela un Madara piedalīsies izstāde-pārdošanā lielveikalā Mitsukoshi

Riga Collection, Munio Candela un Madara piedalīsies izstāde-pārdošanā lielveikalā Mitsukoshi

No 26.oktobra līdz 8.novembrim Design Tide Tokyo 2011* projekta ietvaros Latvijas preču veikals Riga Collection un Latvijas zīmoli Munio Candela un Madara piedalīsies izstādē-pārdošanā vienā no galvenajiem Japānas lielveikalu ķēdes Mitsukoshi veikaliem Tokijā. Pasākuma svinīgajā atklāšanā 29.oktobrī veikala apmeklētājiem uzrunu teiks Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars.

Mitsukoshi lielveikals atrodas Tokijas prestižākajā iepirkšanās rajonā Ginza. Dienā lielveikalu apmeklē no 40 000 līdz 80 000 cilvēku. Latvijas precēm šajā veikalā ir atveltīta speciālā vieta Relax Time zonā, jo japāņiem Latvija asociējas tieši ar bagātu dabu, dabīgiem materiāliem un nesteidzīgu laika pavadīšanu. Mitsukoshi lielveikals piedāvāja sadarbību Riga Collection un Latvijas zīmoliem pēc Latvijas stenda apmeklējuma Interior Lifestyle izstādē, kas notika jūnijā Tokijā.

Kopš Riga Collection veikala atklāšanas 2010.gada jūlijā, Latvijas lina, vilnas un kokvilnas izstrādājumu un interjera preču zīmoliem jau ir izveidojies savs cienītāju loks Japānā, kas šobrīd arvien paplašinās.

No 30.marta līdz 12.aprīlim Latvijas preču specializētais veikals Riga Collection jau izstādīja Latvijas preču kolekciju Seibu lielveikalu tīkla galvenajā ēkā Tokijas Ikebukuro rajonā, kas ir viens no Tokijas centriem, kur pulcējas simtiem tūkstošu cilvēku.

Latvijas preču specializētais veikals Riga Collection vēris savas durvis 2010.gada 24.jūlijā un tajā iespējams iegādāties tādas preces kā linu un tā izstrādājumus, trikotāžas izstrādājumus, rotaļlietas, stikla dizaina priekšmetus, medu, šokolādi, aromātiskās sveces, ekokosmētiku, rupjmaizi un daudzus citus.

Minētais pasākums tiek realizēts ar LIAA pārstāvniecības un Latvijas vēstniecības atbalstu.

*Design Tide Tokyo ir ikgadējs projekts, kas piedāvā tā dēvēto pielietojamo mājas dizainu, kur mūsdienu dzīves stila, modes, interjera preces ir iespējams ne tikai apskatīt, bet arī iegādāties.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress