Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Starptautiskā izstādē Latvija tiek pārstāvēta kā perspektīva un investoriem draudzīga valsts

Starptautiskā izstādē Latvija tiek pārstāvēta kā perspektīva un investoriem draudzīga valsts

No š. g. 17. līdz 19.oktobrim Diseldorfā (Vācijā) notiks 7.starptautiskais Eiropas rūpniecības stratēģiju samits „7th Annual European Manufacturing Strategies Summit 2011”. Šogad tajā tiks pārstāvēta arī Latvija, kura samitā piedalīsies ar Latvijas nacionālo stendu, vadīs darba grupu, kā arī piedalīsies citu institūciju vadītajās darba grupās, pārstāvot Latviju kā perspektīvu un investoriem draudzīgu valsti.

Starptautiskais Eiropas rūpniecības stratēģiju samits ir paredzēts dažādu apstrādes rūpniecības un ar to saistīto nozaru komersantiem. Latvijas nacionālajā stendā piedalīsies uzņēmumi SIA „Molport” un SIA „Baltic Scientific Instruments”, kuri kopā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvjiem prezentēs Latviju kā pozitīvu piemēru zinātnes un pētniecības potenciāla izmantošanai un pārtapšanai konkurētspējīgos produktos.

Paralēli izstādei notiks arī LIAA vadītā darba grupa par zinātnes un pētniecības potenciāla atklāšanu un izmantošanu biznesā. Organizatori šogad izvirzījuši par mērķi apspriest aktuālo ekonomikas tendenču ietekmi uz Eiropas rūpniecības sektora virzību, lean menedžmenta pieejas izmantošanu uzņēmuma darbībā, t.sk. starptautiskā mērogā, videi draudzīgu risinājumu izmantošana ražošanā bez peļņas samazinājuma riska, kā arī apspriest citus aktuālus jautājumus, kas veicinātu uzņēmuma darbības efektivitāti.

Šogad samitā piedalīsies vairāk kā 300 rūpnieciskās ražošanas stratēģijas sfēras profesionāļu, kas pārstāvēs aizsardzības un gaisa telpas; transporta; medicīnas iekārtu; farmācijas; inženierkomunikācijas; Hi-Tech; IT, u.c nozares.

Latvijas uzņēmēju dalība stendā tiek atbalstīta Eiropas Reģionālā attīstības fonda Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress