Home » Jaunumi, Latvija » Apmācību kurss „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”

Apmācību kurss „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”

LIAA sadarbībā ar Biznesa augstskolas Turība Cēsu filiāli organizē apmācību kursu
„Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”

Apmācību norises laiks: 2011. gada 21. novembris – 2011. gada 8. decembris
Apmācību norises vieta: Cēsu Biznesa inkubatorā, Pļavas iela 5, Cēsis

Lai motivētu ideju bagātus jauniešus iesaistīties uzņēmējdarbībā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” ietvaros, organizē bezmaksas apmācību kursu „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”.

Apmācību kursa ietvaros Cēsu Biznesa inkubatorā  tiks apmācīti 20 Latvijas augstskolu vecāko kursu studenti un potenciālie  uzņēmēji, kuri ir motivēti uzsākt  uzņēmējdarbību, kā arī jaunie uzņēmēji, kam nepieciešama zināšanas savas inovatīvās biznesa idejas attīstībai.

Intensīvajā apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” ietilpst piecu dienu teorētiskās apmācības (*apmācību kursu tēmas), kā arī pēcapmācību konsultācijas un pirmsinkubācijas pakalpojumi (*apmācību programma). Studenti kursu laikā no ekspertiem uzzinās, kā attīstīt biznesa ideju, kā piesaistīt investorus, zinošus ekspertus un klientus.

Dalībai apmācību kursā var pieteikties:

  • augstākās izglītības iestāžu vecāko kursu studenti, kas ir motivēti uzsākt uzņēmējdarbību;
  • potenciālie uzņēmēji, kuriem pietrūkst zināšanu, kā arī iemaņas, lai praktiski uzsāktu un attīstītu savu uzņēmējdarbību;
  • jaunie uzņēmēji, kas vēlas paplašināt savas iemaņas un stiprināt savu uzņēmumu konkurētspēju, uzņēmējdarbības uzsākšanas finanšu atbalsta instrumentu potenciālie un esošie klienti, kam nepieciešama zināšanu pilnveidošana savas inovatīvas biznesa idejas attīstībai

*Apmācību kursu tēmas

*Apmācību programma
Apmācību kursa dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc dalībnieku atlase tiks veikta pamatojoties uz iesniegtajām biznesa idejām. Dalībnieku atlases kritēriji:

  • Reāla, inovatīva biznesa ideja
  • Motivācija uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Pieteikties dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” iespējams līdz 2011. gada 19.novembrim.

Iesniedzamie dokumenti:

  1. Aizpildīta pieteikuma anketa. Pieteikuma anketa
  2. CV.
  3. Motivācijas vēstule, pamatojot gatavību uzsākt uzņēmējdarbību.

Dokumentus ar norādi „Pieteikums dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”” sūtīt uz e-pastu iveta.linina@turiba.lv .

Kursu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar  Biznesa augstskolas Turība Cēsu filiāli.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress