Home » Jaunumi, Latvija » Jauns šovs LTV1 – biznesa ideju sacensība „Firmas Noslēpums”

Jauns šovs LTV1 – biznesa ideju sacensība „Firmas Noslēpums”

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra Latvijas Televīzijas 1. kanālā piedāvā vēl nebijušu izklaides šovu – biznesa ideju sacensības „Firmas Noslēpums”. Pirmais raidījums redzams jau šo ceturtdien, 17. novembrī plkst.21:15 LTV1.

Sacensību mērķis ir parādīt Latvijas biznesa ideju potenciālu, un atspoguļojot biznesa uzsākšanas procesu no idejas līdz gatavam biznesa plānam, iedrošināt arī citus uzsākt savu uzņēmējdarbību. 8 raidījumu cikla ietvaros dalībnieku uzdevums būs pārliecinoši pasniegt savu biznesa ideju, attīstīt uzņēmējdarbības prasmes, apgūt jaunas zināšanas, kā arī pārliecināt žūriju, ka tieši viņš spēs pārvērst sākotnējo ideju veiksmīgā uzņēmumā. Sacensību uzvarētājs saņems 10 000 latu starta kapitālu savas idejas īstenošanai un citas balvas.

Raidījuma pirmajā kārtā piedalīsies 29 dalībnieki no visas Latvijas. Dalībnieku uzdevums būs gan pierādīt savas biznesa idejas dzīvotspēju un peļņas potenciālu, gan arī sacensību gaitā attīstīt pašiem savas zināšanas un vadības prasmes ar mentoru palīdzību. Līdzīga formāta raidījumi ar uzņēmējdarbības un biznesa tematiku ir populāri daudzās pasaules valstīs, tostarp arī Lielbritānijā un abās kaimiņvalstīs, bet Latvijā šāda tipa sacensības televīzijas ekrānā būs redzamas pirmoreiz. Raidījums būs redzams ceturtdienās plkst.21:15 LTV1 ēterā un vienlaicīgi arī internetā www.ltv1.lv mājas lapā, kur to varēs noskatīties arī vēlāk.

“Firmas Noslēpums” vadītāja lomā iejuties Zelta Āmura laureāts un partizānu mārketinga kustības aizsācējs Gatis Mūrnieks, bet pirmajos trīs raidījumos žūrijas krēslos sēdēs Ģirts Majors, kurš plašāk pazīstams kā Positivus festivāla radītājs, Guntis Lauskis no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, ogu audzētāja „Lienama Alūksne” vadītāja Gundega Sauškina, pasniedzējs un uzņēmējs Jānis Caune, kā arī SIA Autonams vadītājs Edvīns Panders.

Biznesa ideju sacensības „Firmas Noslēpums” organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar HansaMedia, galvenie atbalstītāji ir SEB banka un Lattelecom, informatīvo atbalstu nodrošina Dienas Bizness un Radio SWH. Projekts tiek īstenots darbības programmas “Uzņēmējdarbība un inovācijas” aktivitātes “Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros, nodrošinot Eiropas Savienības fondu projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” īstenošanu.

 

Atslēgas vārdi: , , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress