Home » Jaunumi, Krievija » Latvijas vēstniecība piedalās Ziemassvētku labdarības tirdziņā Maskavā

Latvijas vēstniecība piedalās Ziemassvētku labdarības tirdziņā Maskavā

26.novembrī ārvalstu Diplomātiskā korpusa Krievijā sieviešu klubs 24.reizi Maskavā organizēja Ziemassvētku labdarības tirdziņu IWC WINTER BAZAAR 2011, kur jau sesto gadu piedalās arī Latvijas vēstniecības pārstāves. Šogad Latvijas vēstniecība bija īpašā statusā, jo kā Labdarības tirdziņa Goda prezidente bija iecelta Latvijas vēstnieka Krievijā kundze Sandra Skuja. Labdarības tirdziņš notika Maskavas viesnīcā Radisson Slovyanskaya Hotel, tajā piedalījās 62 valstu vēstniecības un tas bija plaši apmeklēts.

Ņemot vērā šī gada īpašo statusu, Latvijas vēstniecības darbinieces un diplomātu dzīvesbiedres tirdziņam gatavojās īpaši rūpīgi. Sandras Skujas vadībā Latviešu Svētdienas skolas Maskavā audzēkņi sagatavoja Ziemassvētku apsveikumu kartiņas, kas tirdziņā tika pārdotas un iegūtā nauda ziedota labdarībai. Savukārt, Latvijas vēstniecības Maskavā dāmas sarūpēja savus rokdarbus tirdziņam. Ziemassvētku tirdziņā ar nelielu koncertu uzstājās Maskavas latviešu Kultūras biedrības koris „Tālava” kora vadītājas un diriģentes Tamāras Semičevas vadībā.

Ziemassvētku tirdziņa mērķis ir labdarība, savukārt, Latvijas uzņēmējiem tā ir iespēja atgādināt par sevi un iepazīstināt ar savu produkciju. Šogad savu produkciju labdarībai piedāvāja tādi pazīstami Latvijas uzņēmumi kā „Latvijas Balzams”, „Laima”, „Dzintars”, „Pure Chocolate” un „Lāči”.

Diplomātiskā korpusa sieviešu klubs Maskavā apvieno 500 dalībniekus no vairāk nekā 65 pasaules valstīm.

Plašāku informāciju par tirdziņu var atrast šeit.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress