Home » Jaunumi, Latvija » SEB banka palielina kredītlīniju AS „Limbažu Piens” eksporta veicināšanai

SEB banka palielina kredītlīniju AS „Limbažu Piens” eksporta veicināšanai

SEB banka ir palielinājusi kredītlīniju piena produkcijas ražotājam AS „Limbažu piens” no 300 tūkstošiem latu līdz 1,8 miljoniem latu. Finansējums ir piešķirts uz vienu gadu, lai palielinātu apgrozāmo līdzekļu apjomu un veiksmīgi turpinātu siera eksportu.

SEB bankas Lielo uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Kārlis Danēvičs: „SEB banka jau vairākus gadus strādā ar piena produkcijas ražotāju Limbažu Piens. Ir pozitīvi, ka mūsu sadarbība turpinās dažādās ekonomiskās situācijas apstākļos, uzņēmums turpina attīstīties un SEB bankas kredītlīnijas palielināšana rada iespēju uzņēmumam palielināt apgrozāmos līdzekļus un turpināt siera produkcijas eksportu. Jo kā labi zināms, tieši eksports ir sekmējis Latvijas ekonomikas atveseļošanos. Mums ir gandarījums, ka Latvijas uzņēmumi var ne tikai saražot labu produkciju, bet spēj būt konkurētspējīgi arī pasaules mērogā, piedāvājot savu produkciju ārpus mūsu valsts robežām.”

AS „Limbažu Piens” valdes priekšsēdētāja Olita Blūma: “Apgrozāmo līdzekļu apjoma palielinājums Limbažu pienam ļauj sieru ilgāk nogatavināt un eksporta tirgum tiek piedāvāts produkts ar augstāku pievienoto vērtību. Ieguvējs ir gan uzņēmums, gan valsts.”

AS „Limbažu Piens” ir dibināts 1922.gadā, kas ļauj uzņēmumam savā darbībā izmantot senas tradīcijas un ievērojamu pieredzi piena produktu, īpaši siera ražošanā.

 

 

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress