Home » Izstādes, Jaunumi, Krievija, Pasākumi » Aicinām Latvijas inženiernozaru uzņēmumus piedalīties tirdzniecības misijā uz St.Pēterburgu, Krieviju starptautiskās izstādes „St. Petersburg Techical Fair – 2012” ietvaros

Aicinām Latvijas inženiernozaru uzņēmumus piedalīties tirdzniecības misijā uz St.Pēterburgu, Krieviju starptautiskās izstādes „St. Petersburg Techical Fair – 2012” ietvaros

Latvijas inženiernozaru uzņēmumu tirdzniecības misija Krievijā
starptautiskās izstādes „St. Petersburg Techical Fair – 2012” laikā
St.Pēterburga, Krievija
2012. gada 13. – 15. marts

Starptautiskā izstāde „St.Petersburg Techical Fair” notiks St.Pēterburgas izstāžu sabiedrības „Ļenekspo” izstāžu kompleksā, Biļšoj prospekt, Vasiļjevskij Ostrov, dom 103 (ЛЕНЭКСПО – Санкт-Петербург, Большой проспект ВО, д. 103).

Izstāde „St.Petersburg Technical Fair” (http://www.restec.ru/) ir viena no lielākajām Krievijas metalurģijas, mašīnbūves un metālapstrādes, elektronikas un inovāciju izstādēm. Pasākuma atbalstītāji ir Krievijas Prezidenta birojs, Ziemeļrietumu Federālā apgabala administrācija, St.Pēterburgas administrācija un Krievijas Federācijas Industrijas un Tirdzniecības ministrija.

Vienlaicīgi ar izstādi notiek vairāki nozīmīgi pasākumi – nozares kongress, partneriāts, semināri un biznesa kontaktbirža.

2011. gadā izstādē piedalījās 10 Krievijas reģionu kompānijas, kā arī kompānijas no vairākām ārvalstīm. 2012. gada izstādē paredzama Vācijas, Somijas, Itālijas, Čehijas Republikas, Rumānijas, Serbijas, Turcijas, Indijas un Ķīnas delegāciju, kā arī vairāk kā 50 Krievijas apgabalu uzņēmēju delegāciju klātbūtne.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes uzņēmēju asociāciju (MASOC, www.masoc.lv) organizē Latvijas uzņēmēju grupas braucienu uz šo izstādi un piedalīšanos kontaktbiržā.

Izmaksas, ar ko jārēķinās uzņēmējiem, skatīt šeit

Papildus augstāk minētajiem pasākumiem LIAA pārstāvniecība Krievijā sadarbībā ar Latvijas Ģenerālkonsulātu St.Pēterburgā organizēs individuālu tikšanos programmu.

Pieteikšanās uz pasākumu līdz 2012. gada 15. februārim aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit

Papildus, 2012. gadā tiek plānotas vēl vairākas citas inženiernozaru uzņēmumu kontaktbiržas. Lūdzu, sekojiet informācijai!

Papildus informāciju par LIAA pakalpojumiem eksportētājiem šeit

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress