Home » Jaunumi, Latvija » Notiks Latvijas un Ukrainas Ministru prezidentu apaļā galda diskusija ar uzņēmējiem

Notiks Latvijas un Ukrainas Ministru prezidentu apaļā galda diskusija ar uzņēmējiem

Šodien, 10.februārī Rīgā, Viesnīcā „Radisson Blu Daugava” (Kuģu ielā 24, zālē „Daugava”) Ukrainas Premjerministra Mikola Azarova (Mykola Azarov) valsts vizītes Latvijā ietvaros notiks Latvijas Ministru prezidenta Valda Dombrovska un Ukrainas premjerministra M.Azarova apaļā galda diskusija ar abu valstu uzņēmējiem. Diskusijas laikā Latvijas uzņēmējiem būs iespēja iepazīties ar Ukrainas ekonomiku un biznesa sadarbības iespējām. Dalību pasākumā pieteikuši vairāk kā 30 Latvijas uzņēmēji.

Diskusiju atklās abu valstu Ministru prezidenti un vēstnieki Latvijā un Ukrainā. Plānots, ka pasākuma laikā tiks pārrunāti konkrēti jautājumi ar uzņēmējiem saistībā ar Rīgas vagonu rūpnīcas pasažieru vilciena parka renovēšanu, IT datu centru izmantošanas iespējām, apkures tehnoloģijām sociālajām celtnēm, izmantojot sāli un salmus, konteinervilciena ZUBRS projektu, projektiem vides jomā, u.c.

Pasākumā no Ukrainas puses piedalīsies arī izglītības, transporta un tūrisma ministriju pārstāvji, kā arī Ukrainas investīciju aģentūras.

Savukārt no Latvijas puses sadarbībā ir ieinteresēti uzņēmumi, kuri pārstāv transporta un loģistikas, IT, telekomunikācijas, enerģētikas, celtniecības, mašīnbūves, metālapstrādes, tūrisma un citas nozares. Tāpat tiks pārstāvēta Latvijas – Ukrainas Lietišķās sadarbības padome un LDDK.

Latvijas un Ukrainas ekonomiskā sadarbība
Informācija Medijiem!
Latvijas un Ukrainas Ministru prezidentu apaļā galda diskusijā ar abu valstu uzņēmējiem ir iespējamas foto un video iespējas, kā arī mediju klātbūtne visu diskusijas norises laiku. Diskusijas norises laiks no plkst. 14:40 līdz plkst. 15:55, darba valoda – krievu. Mediju ierašanās no plkst. 13:50 līdz plkst. 14:20. Plašsaziņas līdzekļiem, kas vēlas atspoguļot pasākumu, pieteikties pa tālruni 67039422 / 26399995 vai rakstot vineta.vilistere@liaa.gov.lv. Kontaktpersona: Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Vineta Vilistere-Lāce.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress