Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Bezmaksas seminārs-konsultācija “Tavs uzticamais atbalsts Ķīnas tirgū”

Bezmaksas seminārs-konsultācija “Tavs uzticamais atbalsts Ķīnas tirgū”

Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) projekta ietvaros Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Eiropas Savienības Mazo un vidējo uzņēmumu centru (EU SME Centre) Pekinā, Latvijas Republikas Ārlietu ministriju un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru rīko semināru-konsultāciju “Tavs uzticamais atbalsts Ķīnas tirgū”

Pasākuma norises laiks: 2012. gada 1. jūnijs, plkst. 10:00-12:30
Pasākuma norises vieta: viesnīca “Maritim Park Hotel Rīga”, zāle “Berlin”, Slokas iela 1, Rīga

Pasākuma laikā notiks tikšanās un individuālās konsultācijas ar Chris Cheung, Eiropas Savienības Mazo un vidējo uzņēmumu centra Tirgus piekļuves padomnieku (Pekina), Ievu Jākobsoni, LIAA pārstāvniecības Ķīnā vadītāju (Pekina) un Ligitu Davidovu, Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas vadītāju.

Eiropas Savienības (ES) Mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) centrs ir ES partnerības tīkls, izveidots, lai atbalstītu mazos un vidējos uzņēmumus to iekļūšanai Ķīnas tirgū centienos. Centra eksperti sniedz sekojošas bezmaksas konsultācijas:

  • Ķīnas tirgus apzināšana un apguve, izvērtējot efektīvākos un piemērotākos biznesa modeļus un piemērojot tos videi, sabiedrībai un patērētāju prasībām;
  • Biznesa sadarbības un tirgus apgūšanas juridisko aspektu izvērtēšana, veicinot produktīvu sadarbības veidošanu starp ES un Ķīnas uzņēmumiem;
  • Palīdzība Ķīnas regulējošās un institucionālās vides apzināšanā, attiecībā uz produktu un pakalpojumu sertifikācijas un reģistrācijas specifiskām nozaru prasībām.

Tikšanās laikā ES MVU centra pārstāvis Jūs iepazīstinās ar centra darbību un palīdzību, kādu centrs Jums var sniegt. Papildus tam, mēs raksturosim Ķīnas tirgus tendences un ieskicēsim īpatnības un grūtības, ar kurām nākas sastapties ES uzņēmumiem, uzsākot un paplašinot savu biznesa darbību Ķīnā.

Tikšanās nobeigumā Jūs esiet laipni aicināti uzdot sevis interesējošos jautājumus un dalīties ar mums Jūsu pieredzē darbojoties Ķīnas tirgū, piesakoties uz individuālām konsultācijām gan ar ES MVU centra pārstāvi Chris Cheung, gan ar LIAA pārstāvniecības vadītāju Ievu Jākobsoni.

Semināra darba valoda – angļu.

Konsultācijas ar Chris Cheung, ES MVU centra Tirgus piekļuves padomnieku – angļu valodā.

Konsultācijas ar Ievu Jākobsoni, LIAA pārstāvniecības Ķīnā vadītāju – latviešu vai angļu valodā.

Pasākuma programma

Pieteikšanās pasākumam līdz 2012. gada 30. maijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.


Kontaktinformācija:
Jadviga Neimane
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414
Mobilais t.: +371 29128382
Fakss: +371 67039401
E-pasts: jadviga.neimane@liaa.gov.lv 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress