Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » LTRK: 07.06. – seminārs par Āzijas tirgu attīstību!

LTRK: 07.06. – seminārs par Āzijas tirgu attīstību!

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Yan’s Group Europe š.g. 7.jūnijā aicina uzņēmējus, piedalīties praktiskajā diskusijā par Latvijas iespējām Āzijā.

Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespējas saņemt informāciju par Āzijas tirgu attīstību un katras atsevišķas valsts tirgus īpašībām, kā arī iegūt informāciju par konkrētā uzņēmuma iespējām atrast savu preču vai pakalpojumu nišu interesējošā valstī.

Šīs diskusijas laikā Yan’s Group Europe vēlas iepazīstināt Latvijas uzņēmējus ar savu pakalpojumu: Praktiskās sadarbības un finansējuma iespējām Āzijas tirgus apgūšanai.

Pasākumu vadīs Yan’s Group Europe Biznesa Attīstības Menedžeris Latvijā Kaspars Avots. Darba valoda: angļu/latviešu. Pasākumā piedalīsies arī Yan’s Group vadītājs William Yan kungs.

Yan’s Group Europe ir uzņēmums ar 20 gadu bagātu pieredzi sniedzot konsultatīvus un finanšu pakalpojumus klientiem no Japānas, Ķīnas, Singapūras, Dienvidkorejas, Indonēzijas, Anglijas un Kanādas. Uzņēmums sadarbojas ar vairākām Āzijas reģionālajām bankām un finanšu korporācijām. Yan’s Group Europe bāzējas Honkongā, bet ir atvēris savas pārstāvniecības Japānā, Austrālijā un Latvijā. Yan’sGroup Europe ir arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedrs.

Visi interesenti, iepriekš piesakoties, ir laipni gaidīti 7.jūnijā no pulksten 16:00-18:00 Tērbatas ielā 73 (ceturtais stāvs). Pieteikties pasākumam var elektroniski pie Annas Suhovejevas: anna@yansgroup.com, vai pie LTRK Ārlietu daļas vadītāja Sergeja Davidova: sergejs.davidovs@chamber.lv

Dalība – bezmaksas!

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress