Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Ārlietu ministrija atbalsta uzņēmēju centienus uzsākt un paplašināt sadarbību ar Tuvo Austrumu valstīm

Ārlietu ministrija atbalsta uzņēmēju centienus uzsākt un paplašināt sadarbību ar Tuvo Austrumu valstīm

Atbalstot Latvijas ražotāju centienus apgūt jaunus eksporta tirgus, 13.septembrī biznesa seminārā „Tuvie Austrumi”, kas notiks viesnīcā „Islande Hotel”, prezentāciju „Eksportētājam nepieciešamās zināšanas par sadarbību ar Kuveitu. Unikālās iezīmes, būtiskās atšķirības’’ sniegs Latvijas Republikas vēstnieks Kuveitas Valstī Ilgvars Kļava. Ārlietu resoru seminārā pārstāvēs arī Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas vadītājs Rūdolfs Brēmanis, kurš uzstāsies ar prezentāciju „Tuvie austrumi. Situācija, eksporta dinamika”.

Biznesa seminārs, ko sadarbībā ar Ārlietu ministriju organizē „UniCredit Bank” un žurnāls „Kapitāls”, ir veltīts Latvijas ekonomiskās sadarbības paplašināšanas iespējām ar Līča valstīm (Apvienotie Arābu Emirāti, Bahreinas Karaliste, Kataras Valsts, Kuveitas Valsts, Saūda Arābija, Omānas Sultanāts) un Turciju. Seminārā uzstāsies arī Arābu kultūras centra priekšsēdētājs Dr. Hosams Abu Meri, žurnāla „Kapitāls” izdevējs Mārtiņš Barkāns, „UniCredit Bank” Uzņēmumu finansēšanas nodaļas vadītāja Sniedze Sainsa, uzņēmuma „Exportea” valdes loceklis Martins Zemītis un uzņēmuma „Eversheds LPP” partneris John Kemkers.

Pasākumā lektori iepazīstinās uzņēmējus ar Līča valstu un Turcijas makroekonomisko situāciju, uzņēmējdarbības vidi, Latvijas un minēto valstu perspektīvajām sadarbības jomām, kā arī eksporta juridiskajiem un citiem aspektiem.

Seminārs „Tuvie Austrumi” ir otrais seminārs semināru ciklā „Jaunie eksporta tirgi”. 5.jūnijā semināru cikls tika atklāts ar semināru „Centrāleiropa – Čehija, Polija, Slovākija, Slovēnija, Ungārija”. Semināru cikls noslēgsies 26.novembrī ar semināru, kas veltīts Latvijas sadarbībai ar Austrumāzijas valstīm.

Tuvāk iepazīties ar semināra programmu un pieteikties dalībai iespējams tīmekļa vietnē.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress