Home » Baltija, Izstādes, Jaunumi, Lietuva, Pasākumi » Tekstila nozares uzņēmumu tirdzniecības misija uz Viļņu (Lietuva) izstādes “Baltic Textile & Leather 2012” laikā

Tekstila nozares uzņēmumu tirdzniecības misija uz Viļņu (Lietuva) izstādes “Baltic Textile & Leather 2012” laikā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas tekstila izstrādājumu ražotājus piedalīties tirdzniecības misijā uz Lietuvu starptautiskās izstādes “Baltic Textile & Leather 2012” laikā Viļņā, Lietuvā 2012. gada 25.-27. oktobrī.

Starptautiskā tekstila nozares izstāde “Baltic Textile & Leather 2012” notiks Viļņā,  Lietuvas izstāžu un kongresu centrā “Litexpo” (Laisvės pr. 5). Izstāde “Baltic Textile & Leather” ir viena no lielākajām Baltijas tekstila un modes izstādēm. Vienlaicīgi ar izstādi notiek arī citi nozīmīgi pasākumi – nozares kongress, kontaktbirža un semināri.

2011. gadā izstādē piedalījās 210 dalībnieki no 21 valsts (Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Francijas, Portugāles, Vācijas, Indijas, Zviedrijas, Moldovas u.c.). Izstādi apmeklēja 8200 uzņēmumu pārstāvji no 21 valsts, kur lielākais apmeklētāju skaits bija no Baltijas un Skandināvijas valstīm, Krievijas un Baltkrievijas.

LIAA sadarbībā ar Lietuvas Āpģērbu un tekstila nozares asociāciju LATIA un Enterprise Lithuania organizē Latvijas uzņēmēju grupas braucienu uz šo izstādi un piedalīšanos kontaktbiržā.

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (naktsmītnes (~30-50 LVL), dienas naudas, ceļa izdevumu (~25 LVL)) izmaksu segšanu un dalības maksu.

Viesnīcu piedāvājums pieejams šeit (informācija angļu valodā).

50% no ceļa un uzturēšanās izmaksām ir iespējams atgūt, piesakot projektu Eiropas Savienības struktūrfondu programmā“Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”.

Uzņēmumiem, kuri vēlās tikai piedāvāt savu produkciju un meklē pircējus (izplatītājus, veikalus u.t.t.), dalība kontaktbiržā – 260 EUR. Dalība kontakbiržā ir bezmaksas gadījumā, ja tiek meklēti Lietuvas ražotāji, ar kuriem ir plānota sadarbība.

Detalizēta informācija par kontaktbiržu un reģistrēšanās soļiem pieejama šeit (informācija angļu valodā).

Pieteikšanās dalībai tirdzniecības misijā līdz 28. septembrim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Alise Barvika
Projektu vadītājs, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Tālrunis: +371 67039414
Mobilais t.: +371 29393122
Fakss: +371 67039401
E-pasts: alise.barvika@liaa.gov.lv
Jeļena Markūne
LIAA pārstāvniecības Lietuvā vadītāja
Tālrunis: +37052131140
E-pasts: jelena.markune@liaa.gov.lv

.


Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress