Home » Jaunumi, Pasākumi, Semināri » Bezmaksas seminārs/ apaļā galda diskusija “Rietumāfrikas valstu izaugsmes perspektīvas”

Bezmaksas seminārs/ apaļā galda diskusija “Rietumāfrikas valstu izaugsmes perspektīvas”

seminar2014. gada 21. februārī
Latvijas Republikas Ārlietu ministrijā, Meierovica zālē
Adrese: Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 3

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru organizē informatīvu semināru par Rietumāfrikas reģionu (State-building in West Africa: A panel discussion).

Par Rietumāfriku tradicionāli tiek uzskatīts reģions, kuru veido Benina, Burkinafaso, Kamerūna, Kaboverde, Čada, Kotdivuāra, Ekvatoriālā Gvineja, Gambija, Gana, Gvineja-Bisava, Libērija, Mali, Mauritānija, Nigēra, Nigērija, Senegāla, Sjeralleone un Togo.

Pēdējo gadu laikā Rietumāfrikas reģions demonstrē noturīgu ekonomisko izaugsmi – 2013. gadā IKP pieaugums tika prognozēts 6,7 % apmērā, bet 2014. gadā 7,4 % apmērā – un ir kļuvis par visstraujāk augošo kontinenta reģionu.

Nāc uz semināru un uzzini vairāk par šo reģionu, tā vēsturi, drošības situāciju un ekonomiskās sadarbības iespējām!

Semināru atklās Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs, bet ar prezentācijām uzstāsies Eiropas Savienības Ārējo attiecību dienesta Rietumu un Centrālās Āfrikas direktors Pēteris Ustubs, reģiona valstu (Benina, Nigērija, Burkinafaso un Kotdivuāra) nerezidējošie vēstnieki Latvijā un citi reģionu pārzinoši speciālisti.

Semināra darba valoda – angļu.

Semināra programma pieejama šeit.

Pieteikšanās dalībai seminārā:
Dāvis Drēziņš, Āzijas, Āfrikas un Okeānijas nodaļas vecākais referents
Latvijas Republikas Ārlietu ministrija
Tālrunis: +371 67016161
E-pasts: davis.drezins@mfa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress