Home » Jaunumi, Latvija, Latvijas uzņēmumi » Tējas tirgotāja ‘Apsara’ plāno paplašināt eksportu

Tējas tirgotāja ‘Apsara’ plāno paplašināt eksportu

Tējas tirgotāja SIA “Apsara” šogad iecerējusi paplašināt eksportu, stāsta uzņēmuma valdes loceklis Ikars Keišs.
Viņš norāda, ka patlaban uzņēmums eksportē tēju uz Igauniju un Baltkrieviju, taču uzņēmuma nākotnes plānos ir eksports arī uz citām valstīm.

Keišs atzīmē, ka uzņēmumā nesen pabeigts darbs pie produktu portfeļa, ko plānots prezentēt potenciālajiem partneriem.

“Mēs nevaram būt labāki un lētāki par Ķīnu melnās tējas segmentā un Indiju Ceilonas tējas segmentā. Taču mūsu trumpis tējas tirgū noteikti ir tas, ka mums ir viss tēju spektrs – zaļā, melnā, jasmīnu un citas,” skaidro Keišs.

Patlaban uzņēmums Latvijā pārvalda divas tējnīcas, kas atrodas Rīgas centrā, un vienu veikaliņu tirdzniecības centrā “Spice”. Uzņēmuma plānos bija arī veikaliņa atvēršana tirdzniecības centrā “Origo”. Taču patlaban nekāda konkrēta vienošanās ar “Origo” pārstāvjiem nav panākta, atklāj Keišs, piebilstot, ka uzņēmumam šobrīd aktuālāks ir eksporta attīstības jautājums.

Arī SIA “Linstow Center Management” valdes loceklis un iznomāšanas un biznesa attīstības direktors Mārcis Budļevskis norāda, ka interese no “Apsara” puses ir bijusi, tomēr patlaban par piemērotu vietu vienošanās nav panākta, un “Apsaras” tējas veikals “Origo” vēl nav pieejams.

Foto: J. Mark Bertrand/ https://www.flickr.com/photos/jmarkbertrand/ https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/
Atslēgas vārdi:

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress