Home » Āzija, Jaunumi, Pasākumi » Telavivā svinīgi atklās Izraēlas-Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru

Telavivā svinīgi atklās Izraēlas-Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru

24.novembrī Telavivā notiks svinīga Izraēlas-Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras atklāšana, kas tiks veltīta Latvijas Republikas Neatkarības proklamēšanas 93.gadadienai. Svinīgajā pieņemšanā uzrunas teiks Latvijas vēstnieks Izraēlā Mārtiņš Perts, kā arī Izraēlas tūrisma ministrs Stas Misežņikovs. Tirdzniecības un rūpniecības kameru atklās Latvijas Goda konsuls Izraēlā un kameras priekšsēdētājs Dans Tohners.

Izraēlas-Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera būs nozīmīgs instruments abu valstu ekonomisko attiecību attīstīšanai. Kameras uzdevumos ietilps gan biznesa kontaktu un sadarbības iespēju veicināšana, gan arī darba semināru un uzņēmēju vizīšu organizēšana. Par kameras biedru varēs kļūt ikviens uzņēmums, kas vēlēsies uzsākt vai attīstīt sadarbību ar Latviju. Netiks noteikti ierobežojumi attiecībā uz uzņēmumu darbības nozarēm, un šobrīd par kameras biedriem ir kļuvuši uzņēmumi, kas darbojas gan nekustamā īpašuma, farmācijas, enerģētikas, HighTech, gan finanšu un investīciju nozarēs.

Pieņemšanā piedalīsies Izraēlas valsts institūciju un ārvalstu diplomātiskā korpusa, uzņēmējdarbības un akadēmiskā sektora pārstāvji, kā arī Izraēlā dzīvojošie Latvijas pilsoņi.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress