Home » Baltija, Jaunumi, Lietuva » Dizaina un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misija Lietuvā, Kauņā un Viļnā

Dizaina un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misija Lietuvā, Kauņā un Viļnā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas dizaina un interjera priekšmetu ražotājus piedalīties tirdzniecības misijā Lietuvā, kas norisināsies 2013. gada 9.-10. maijā Kauņā un Viļnā.

Tirdzniecības misijas laikā uzņēmējiem būs iespēja apmeklēt divas pilsētas – Kauņu un Viļņu un iepazīties ar to dizaina un interjera priekšmetu tirdzniecības vietām, kā arī tikties ar veikalu un izstāžu zāļu īpašniekiem.

9. maijā atbilstoši uzņēmumu profiliem Kauņā ieplānota tirdzniecības misijas dalībnieku produktu ekspozīcija interjera salonā “Artis”, kur Latvijas ražotājiem būs iespēja ne tikai prezentēt savu produkciju, bet arī pārrunāt turpmākās sadarbības iespējas ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

Savukārt, 10. maijā Viļņā tiks organizētas tikšanās ar Viļņas dizaina un interjera priekšmetu veikalu pārstāvjiem, apmeklējot tos klātienē.

Tirdzniecības misija tiek organizēta ikgadējā pasākuma “Dizaino Savaite” (Dizaina nedēļa) ietvaros, kas nodrošinās iespēju ne tikai apmeklēt dizaina un interjera salonus, bet arī piedalīties Dizaina nedēļas ietvaros organizētajos pasākumos un prezentācijās, kā arī satikties ar tirdzniecības misijas dalībniekus interesējošajiem sadarbības partneriem.

Tirdzniecības misijā aicināti piedalīties uzņēmumi, kas jau eksportē vai ir gatavi savus produktus piedāvāt pārdošanai Lietuvas tirgū.

Tirdzniecības misijas dalībniekiem jārēķinās ar sekojošām izmaksām:

  • Viesnīcas izdevumi (EUR 20-30);
  • Transporta izdevumi (autobuss – EUR 15-20);
  • Vietējā transporta izdevumi (EUR 5-10).

Pieteikšanās dalībai tirdzniecības misijā līdz 2013. gada 22. aprīlim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Zane Biteniece
Vecākā projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 22012250
Fakss: +371 67039401
E-pasts: zane.biteniece@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress