Home » Jaunumi, Latvija » LTRK: 4.jūlijā – Latvijas goda konsulu un uzņēmēju kontaktbirža

LTRK: 4.jūlijā – Latvijas goda konsulu un uzņēmēju kontaktbirža

Daudzveidīga ikdienas atbalsta sniegšana Latvijas uzņēmējiem ārējo tirgu apgūšanā ir izšķiroša jaunu eksporta tirgu apguvē, esošo paplašināšanā! Unikāls šai ziņā ir Latvijas goda konsulu tīkls, kas dod iespēju Latvijas uzņēmējiem saņemt atbalstu tādās valstīs, kur Latvijai nav savas vēstniecības, un dažādos reģionos, kur vēstniecības ierobežotā kapacitāte neļauj izvērst plašāku darbību.

Goda konsulu sanāksme šogad norisināsies 5. -6.jūlijā un tās ietvaros ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs iezīmēs veicamos uzdevumus nākamajam darba periodam, kā arī goda konsuli apmeklēs jaunizveidoto IT Demo centru Rīgā un divas veiksmīgi eksportējošās ražotnes Jelgavā – ,,Evopipes” un ,,AKG Thermotechnik Latvia”.

Tāpat goda konsulu sanāksmes laikā notiks Latvijas pārtikas produktu degustācija, kā arī dizaina priekšmetu izstāde. Vienlaikus ĀM būs apskatāma foto izstāde no projekta „Lietosim Latvijas dizainu”, kas tapusi, kopīgi sadarbojoties Latvijas institūtam, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrai (LIAA) un Valsts kancelejai.

4.jūlijā ĀM sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, ,,Live Riga”, ,,Dienas Biznesa Konferences”, ,,Gateway Baltic”, ,,Letlaw” un ,,Nordea” organizē Latvijas goda konsulu un Latvijas uzņēmēju kontaktbiržu. Plānots, ka tajā piedalīsies aptuveni 40 goda konsuli no 25 pasaules valstīm.

Ārlietu ministrija aicina pieteikties visus interesentus Dienas Biznesa konferenču vietnē.

Dalība pasākumā ir bezmaksas!

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress