Home » Krievija, Latvija » 12 Latvijas uzņēmēji dodas uz Ņižņijnovgorodu

12 Latvijas uzņēmēji dodas uz Ņižņijnovgorodu

Trešdien, 18.maijā Latvijas uzņēmēji dosies uz Ņižņijnovgorodas apgabalu (Krievijas Federācijā), lai biznesa delegācijas sastāvā piedalītos Latvijas Republikas Ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Krievijas Federācijā Edgara Skujas darba vizītē Ņižņijnovgorodas apgabalā.

Tirdzniecības misijā piedalās 12 Latvijas uzņēmēji, pārstāvot banku, informācijas un komunikācijas, mašīnbūves, celtniecības un celtniecības materiālu, izglītības, transporta, loģistikas un muitas nozares. Vizītes ietvaros Latvijas uzņēmējiem notiks biznesa forums un divpusējās tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

Ņižņijnovgorodas apgabala vadošās rūpniecības nozares ir mašīnbūve, metalurģija, pārtikas un ķīmijas rūpniecības, kā arī elektroenerģētika un kokrūpniecība. Lielu lomu spēlē arī militārā rūpniecība, kas tiek pārstāvēta ar kuģu būves, radioelektronikas, avio būves, speciālās automobiļu un atomenerģētikas uzņēmumiem. Apgabalā ir attīstīta arī vieglā rūpniecība, tai skaitā tekstilrūpniecība, pārtikas rūpniecība. Apgabalā savu darbību veic tādas ārvalstu kompānijas kā Intel, Knauf, IKEA, Stora Enso Packing, Troplast u.c.
Tirdzniecības misija Ņižņijnovgorodas apgabalā norisināsies līdz ceturtdienai, 19.maijam.

Tirdzniecības misija tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress