Home » Ārvalstu uzņēmumi, Āzija, Meklē sadarbību » Rīgā notiks Latvijas – Korejas biznesa forums

Rīgā notiks Latvijas – Korejas biznesa forums

Š.g. 30.maijā Rīgā, notiks Latvijas – Korejas biznesa forums, kā arī divpusējās tikšanās ar Dienvidkorejas iepircēju delegāciju un Korejas importētāju asociāciju.

Biznesa forumā Koreju pārstāvēs 14 uzņēmēju pārstāvji no dažādām nozarēm: kokapstrāde un kokrūpniecības produkti; mašīnbūve; mērīšanas ierīces; lauksaimniecības pārtikas produkti un izejvielas; sulu biezeņi un koncentrāti; organiskā un neorganiskā ķīmija; farmācijas izejvielas, pārtika, izejvielas kosmētikai; rehabilitācijas medicīnas preces. Foruma ietvaros Korejas uzņēmēji meklēs sadarbības partnerus Latvijā.

Aicinām Latvijas uzņēmējus pieteikties dalībai forumā, kā arī divpusējās tikšanās starp Latvijas un Korejas uzņēmējiem. Pasākums notiks 30.maijā, viesnīcā „Radisson Blu Hotel Latvia” (Elizabetes ielā 55).
Sīkāka informācija un pieteikšanās šeit

Informācijai.
Latvijas ekonomiskā sadarbība ar Korejas Republiku ( Dienvidkoreju).

2010.gadā Dienvidkoreja bija Latvijas 43. lielākais preču eksporta un 29.lielākais preču importa partneris. Latvijas preču eksports 2010.gadā veidoja 0,1% no kopējā Latvijas preču eksporta.
2011.gada 1.ceturksnī Latvijas preču eksporta pieaugums ( salīdzinot ar 2010.gada 1.ceturksni) pieauga par 200%, bet importa pieaugums – 72%. Galvenās Latvijas eksporta preces uz Dienvidkoreju ir koksnes izstrādājumi. Visvairāk no Dienvidkorejas ieved mašīnas, mehānismus un elektriskās iekārtas. Pakalpojumu eksportā ( 2010.gadā – 33.vietā) lielāko ieņēmumu daļu veido dažādi saimnieciskās darbības pakalpojumi, pārvadājumi un tūrisms, pakalpojuma importā pārliecinošs pārsvars ir pārvadājumiem ( 39. lielākais pakalpojuma importa partneris 2010.gadā).

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress