Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » LIAA aicina uz bezmaksas semināru “Uz patērētāja izpēti balstīta produktu izstrāde starptautiskajiem tirgiem, izmatojot Delftas Tehniskajā universitātē (Nīderlande) aprobētu metodi”

LIAA aicina uz bezmaksas semināru “Uz patērētāja izpēti balstīta produktu izstrāde starptautiskajiem tirgiem, izmatojot Delftas Tehniskajā universitātē (Nīderlande) aprobētu metodi”

LIAA sadarbībā ar Eiropas Biznesa atbalsta tīklu – EEN,radošās darbības nedēļas RADI 2012 ietvaros, rīko bezmaksas semināru
“Uz patērētāja izpēti balstīta produktu izstrāde starptautiskajiem tirgiem, izmatojot Delftas Tehniskajā universitātē (Nīderlande) aprobētu metodi”

 

Semināra norises laiks: 2012.gada 15.martā, plkst. 10:00, reģstrācija no plkst. 9:30
Semināra norises vieta: Birojnīcā, Satori ¼ telpa, Elizabetes ielā 83/85, Berga Bazārs, Rīga

Seminārs tiks filmēts un straumēts LIAA mājas lapā
Muzus ir Nīderlandes dizaina studija, kura izmanto Delftas Tehniskajā Universitātē izstrādātu metodi. Pirmajā etapā šī metode paredz mērķgrupas ikdienas ieradumu izpēti, lai izprastu tās vajadzības. Otrajā etapā tiek veikta produkta vai pakalpojuma dizaina izstrāde kopā ar mērķgrupu un ražotāju vai pakalpojuma sniedzēju.

Muzus izstrādā un konsultē savus klientus gan produktu dizaina, gan pakalpojumu sniegšanas jomā.  Viņu klienti ir pašvaldības, lielākais brīvdienu parks Nīderlandē, viena no lielākajām Nīderlandes apdrošināšanas kompānijām.

Sniedzot pakalpojumus Muzus uzsver tieši „cost-efficient” risinājumus, kas neprasa no klienta milzu finanšu ieguldījumus, bet drīzāk racionālu pieeju, kura balstīta uz patērētāja vajadzībām.


Semināra lektori

Sanne Kistemaker – Muzus izpilddirektore un Delftas Tehniskās universitātes pasniedzēja. Sanne par sevi saka: “Mani vienmēr ir interesējusi dizaina cilvēciskā puse, jo tā mani apbur.”
Lektores CV

Neele Kistemaker – Muzus dizainere un Delftas Tehniskās universitātes pasniedzēja lektore Neele saka: “Kopš sāku strādāt ar dizainu, man tas izraisa dziļas simpātijas, tāpēc esmu pētījusi cilvēku vēlmes, lai mazinātu plaisu starp klientiem un radītu risinājumu, kas apmierina abas puses.”
Lektores CV

David Frederikus Johannes Karoly Vlot – E.ON Benelux N.V. pārstāvis
Kas ir Muzus? Īsi par semināru. informācija angļu valodā
Semināra darba valoda: angļu valoda
Semināra programma
Pieteikties semināram var līdz 2012. gada 13. martam aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit

Seminārā vietu skaits ir ierobežots un LIAA patur tiesības pirms semināra precizēt apmeklētāju sarakstu.

Kontaktpersona:
Ginta Purmale
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējais tirdzniecības veicināšanas departaments
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālr.: +371 67039414, Mobilais: 29197390
Fakss:+371 67039401
E-pasts: ginta.purmale@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress