Home » Jaunumi, Krievija » Dizaina un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misija uz Maskavu (Krievija)

Dizaina un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misija uz Maskavu (Krievija)

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) 2012. gada 20.-22. novembrī organizē Latvijas dizaina un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misiju uz Krieviju.

Misijas galvenais mērķis ir sniegt Latvijas uzņēmējim iespēju veidot kontaktus ar iespējamajiem sadarbības partneriem Krievijā un iepazīties ar Krievijas dizaina un interjera priekšmetu tirgu.

Misijas laikā paredzētas tikšanās ar potenciālajiem biznesa partneriem, kas tiks organizētas sadarbībā ar Maskavas radošo industriju kvartālā “Sarkanais oktobris” (Красный Октябрь) esošo “Fashion Distribution Showroom” (FDS). FDS ir Baltijas modes un dizaina zīmolu aģents Krievijas tirgū. FDS pasūtījumu veikšanas sistēmu izmanto vadošie iepircēji, tirdzniecības tīklu īpašnieki, kā arī multibrendu veikali visā Krievijā. FDS darbojas arī kā preses birojs, ko aktīvi apmeklē žurnālisti un stilisti no vadošajiem Krievijas medijiem. Latvijas uzņēmumiem tiks piedāvāta iespēja izvietot savus produktus FDS telpās, kas tiks pielāgotas tieši tirdzniecības misijas un sarunu ar potenciālajiem sadarbības partneriem vajadzībām.

Misijas laikā notiks seminārs-diskusija “Iespējas sadarbībai ar Latvijas dizaina preču ražotājiem Krievijā”.

Diskusijas laikā paredzēts pārrunāt šādas tēmas:

  • Reģistrēšanas un sertifikācijas jautājumi;
  • Importēšana un muita;
  • Loģistika un promocija;
  • Norēķinu kārtība (valūtas darījumi).

Papildus kontaktbiržai un diskusijai tiks piedāvāta arī iespēja apmeklēt Maskavā esošos dizaina preču veikalus (concept-stores), lai veiktu tirgus izpēti un iepazītos ar aktuālo dizaina preču piedāvājumu Maskavas veikalos.

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, naktsmītne, dienas nauda) izmaksu segšanu, ka arī ar viesnīcas un aviobiļešu rezervēšanu.

50% no ceļa un uzturēšanās izmaksām ir iespējams atgūt, iesniedzot projektu Eiropas Savienības struktūrfondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas par programmu šeit.

Pieteikšanās dalībai tirdzniecības misijā līdz 19. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu un sūtot to uz e-pasta adresizane.biteniece@liaa.gov.lv.

Pieteikuma anketa

Kontaktinformācija:
Zane Biteniece
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414
Mobilais t.: +371 22012250
Fakss: +371 67039401
E-pasts: zane.biteniece@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress