Home » Jaunumi, Latvija » Latvijas-Čehijas biznesa forums

Latvijas-Čehijas biznesa forums

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina piedalīties Latvijas-Čehijas biznesa forumā, kas norisināsies V.E. Čehijas Republikas Ministru prezidenta Petra Nečasa (Petr Nečas) oficiālās vizītes pie V.E. Latvijas Republikas Ministru prezidenta Valda Dombrovska ietvaros Rīgā, Latvijā.

Vēlamies Jūs informēt, ka 2013. gada 17. maijā Rīgā uzturēsies Čehijas Ministru prezidents Petrs Nečass ar uzņēmēju delegāciju. Latvijā ieradīsies ap 25 Čehijas uzņēmumu delegātiem, kas pārstāvēs sekojošas nozares/ sfēras: metālapstrāde, mašīnbūve, elektronikas ražošana (turbīnas, dažādas metāla un elektrokonstrukcijas, arī maizes cepšanas krāsnis, vides inženierija), informācijas un komunikāciju tehnoloģijas (dažādi risinājumi), tehniskās tulkošanas pakalpojumi (vairāk kā 50 valodu kombinācijās, Centrāleiropas un Austrumeiropas valodās), metāla konstruktoru (rotaļlietu) ražošana, aeronavigācija un gaisa satiksmes kontrole, būvniecība, finanses, konsultācijas, medikamentu un medicīnas produktu, tai skaitā veterināro medikamentu izplatīšana.

Čehijas uzņēmēju delegācijas sastāvs (informācija angļu valodā)

Aicinām pieteikties dalībai Latvijas-Čehijas biznesa forumā, kas notiks 2013. gada 17. maijā Rīgā, viesnīcas “Radisson Blu Hotel Latvija” zālē “Beta” (Elizabetes iela 55, 2. stāvs)!
Reģistrācija biznesa forumam un divpusējām tikšanām no plkst. 10.00, biznesa foruma sākums – plkst. 10.35.

Biznesa forumu atklās abu valstu Ministru prezidenti, un tajā tiks prezentēta Čehijas un Latvijas uzņēmējdarbības vide un iespējamie sadarbības virzieni. Biznesa forumā ieplānotas arī Latvijas uzņēmēju tikšanās ar Čehijas kompāniju pārstāvjiem (kontaktbirža).

Pieteikšanās biznesa forumam un kontaktbiržai līdz 2013. gada 12. maijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Biznesa foruma programma un kontaktbiržas grafiks interesentiem tiks nosūtīts pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Dalība Latvijas-Čehijas biznesa forumā ir bez maksas.

Kontaktinformācija:
Jūlija Ilovaiska
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29568855
Fakss: +371 67039401
E-pasts: julija.ilovaiska@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress