Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Abitare il Tempo 100% Project 2013” Veronā, Itālijā

Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Abitare il Tempo 100% Project 2013” Veronā, Itālijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas interjera dizaina produktu ražotājus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “Abitare il Tempo 100% Project 2013”, kas norisināsies 2013. gada 13.-15. oktobrī Veronā, Itālijā!

“Abitare il Tempo 100% Project” ir viena no vadošajām un nozīmīgākajām interjera dizaina priekšmetu (dzīvesstila) izstādēm Eiropā, kur tiek prezentētas jaunākās interjera dizaina tendences un kur vienkopus tiekas ražotāji, dizaineri un tirgotāji. Izstādē ik gadu redzams viss jaunais, kas parādījies pasaules tirgū plaša patēriņa, tekstila, mēbeļu un interjera dizaina jomā.

Izstādes pamatideja ir pievērsties trīs galvenajām jomām – inovācijām interjera risinājumos, tirgus un patērētāja emociju analīzei – tā ir vienota telpa, kur mākslinieku, arhitektu un interjera dizaineru prasmes, iemaņas un pieredze transformējas jaunos un inovatīvos risinājumos.

Izstādes “Abitare il Tempo 100% Project 2013” sadaļas:

  • Tekstils, virtuves un apgaismojuma risinājumi;
  • Inovatīvi materiāli un produkti, emocijas;
  • Dizaina laboratorija – vide šoviem, pasākumiem un pētījumu prezentēšanai.

Izstādē tiks nodrošināta vieta dialogam, centieniem atrast labākos veidus, kā risināt un veidot jaunus scenārijus un uz emocijām balstītus risinājumus, lai kopīgi meklētu veiksmīgus tirdzniecības un klientu uzrunāšanas modeļus.

LIAA nodrošina izstādes platības nomas, stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas saskaņā ar 2010. gada 21. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit.

Izstādes dalībnieku ceļa un uzturēšanās izmaksas iespējams segt 50 % apmērā, iesniedzot projektu Eiropas Savienības struktūrfondu atbalsta programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pārējas izmaksas (piemēram, mārketinga materiāli, paraugu nosūtīšana uz vai no Itālijas u.c.) dalībniekiem jāsedz pašiem.

Stendā varēs strādāt tikai viens uzņēmuma pārstāvis (apmeklēt izstādi var vairāki uzņēmuma pārstāvji). Stenda koncepciju izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA, sadarbībā ar apstiprinātajiem nacionālā stenda dalībniekiem. Angļu vai itāļu valodas pārzināšana ir obligāta prasība izstādes dalībniekiem.

Dalībnieku atlasi dalībai kopstendā izstādē “Abitare il Tempo 100% Project 2013” veiks LIAA.

Precīzas dalības izmaksas būs iespējams noteikt, kad būs zināms dalībnieku skaits, stenda platība un stenda noformējums. Par šiem jautājumiem tiks sarīkota sanāksme ar iesaistītajiem uzņēmumiem uzreiz pēc pieteikšanās termiņa beigām – 2013. gada 22. aprīļa.

Pieteikšanās dalībai nacionālajā stendā līdz 2013. gada 22. aprīlim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Zane Biteniece
Vecākā projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 22012250
Fakss: +371 67039401
E-pasts: zane.biteniece@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress