Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Subcon 2014” Birmingemā, Lielbritānijā

Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Subcon 2014” Birmingemā, Lielbritānijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas inženiernozaru uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “Subcon”, kas norisināsies 2014. gada 3.-5. jūnijā Birmingemā, Lielbritānijā!

Izstāde “Subcon” ir populārākā Lielbritānijas industriālās piegādes un kooperācijas (sub-contracting) izstāde, kas tiek rīkota jau vairāk kā 30 gadus. 2013. gadā izstādē piedalījās ap 300 uzņēmumu no 15 pasaules valstīm, tai skaitā ASV, Beļģijas, Francijas un Zviedrijas; izstādi apmeklēja ap 4100 viesu.

Izstādē pārstāvētas nozares kā metālapstrāde, autobūves komponentu ražošana, elektronikas komponentu ražošana un montāža, hidraulika, rūpniecisko iekārtu un tehnoloģisko rīku ražošana, plastmasas un gumijas izstrādājumu ražošana, procesu kontrole un automatizācija, kā arī citas. Lielbritānijas inženiernozaru piegādes un kooperācijas sektora aptuvenais gada apjoms ir 40 miljardi GBP.

Latvijas uzņēmumi jau 7 gadus ir veiksmīgi piedalījušies šajā izstādē un ir augsti novērtējuši iespējas izstādes laikā veidot jaunus kontaktus ar potenciālajiem sadarbības partneriem Lielbritānijā.

Vairāk informācijas “Subcon” mājas lapā www.subconshow.co.uk

LIAA nodrošina izstādes platības nomas, stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas saskaņā ar 2010. gada 21. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit.

Uzņēmumiem pašiem jāsedz mārketinga, eksponātu transporta, kā arī savu darbinieku komandējuma izmaksas.

Komersanti savu darbinieku komandējuma izdevumus (aviobiļetes, viesnīcas, dienas nauda) var atgūt līdz 50 %, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

LIAA nodrošinās savu darbinieku – nozares eksperta klātbūtni Latvijas nacionālajos stendos uz visu izstādes laiku, kā arī LIAA pārstāvniecības Lielbritānijā pakalpojumus potenciālo partneru uzaicināšanai un individuālo programmu sagatavošanai.

Uzņēmumi dalībai Latvijas nacionālajā stendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti ne vairāk kā 8 uzņēmumi, kuri ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši iepriekš noteiktiem atlases kritērijiem. Atlases kritēriji pieejami šeit.

Pieteikšanās dalībai nacionālajā stendā līdz 2014. gada 6. janvārim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:

Andris Alksnis, vecākais projektu vadītājs
Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29455000
Fakss: +371 67039401
E-pasts: andris.alksnis@liaa.gov.lv

Guntis Rubīns, LIAA pārstāvniecības Lielbritānijā vadītājs

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecība Lielbritānijā
72 Queensborough Terrace, London, W2 3SH, United Kingdom
Tālrunis: +44  2072298173, +44 7943459209
Fakss: +44 2077277397
E-pasts: guntis.rubins@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress