Home » Izstādes, Jaunumi, NVS, Pasākumi » Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “WorldFood Azerbaijan 2014” Baku, Azerbaidžānā

Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “WorldFood Azerbaijan 2014” Baku, Azerbaidžānā

1Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas pārtikas un dzērienu ražotājus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “WorldFood Azerbaijan”, kas norisināsies 2014. gada 22.-24. maijā Baku, Azerbaidžānā!

20 gadu laikā izstāde “WorldFood Azerbaijan” ir kļuvusi par nozīmīgu notikumu Azerbaidžānā pārtikas un dzērienu nozarē. 4000 kvadrātmetru platībā zem viena jumta tiek organizētas 4 ekspozīcijas – “worldfood”, “worldfoodtech”, “worlddrink” un “halalfood”. 2013. gadā izstāde pulcināja 185 dalībniekus no 31 valsts; izstādi apmeklēja 4670 viesu. Izstāde sniedz iespēju demonstrēt savu produkciju ne tikai Azerbaidžānas, bet arī citām Kaukāza reģiona valstīm.

Vairāk informācijas “WorldFood Azerbaijan” mājas lapā www.worldfood.az

LIAA sedz izstādes platības nomas (ne vairāk kā 49 kvadrātmetrus uz ne vairāk kā 5 kompānijām*), stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas saskaņā ar 2010. gada 21. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit.

* Ja piesakās mazāk nekā 5 uzņēmumi, LIAA patur tiesības nacionālo stendu atcelt.

Nacionālā stenda koncepciju izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA sadarbībā ar apstiprinātajiem dalībniekiem.

Uzņēmumiem pašiem jāsedz mārketinga, eksponātu transporta, kā arī savu darbinieku komandējuma izmaksas.

Precīzas izmaksas būs iespējams noteikt, kad būs zināms dalībnieku skaits un stenda noformējums.

Komersanti savu darbinieku komandējuma izdevumus (aviobiļetes, viesnīcas, dienas nauda) var atgūt līdz 50 %, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Krievu un angļu valodas pārzināšana ir obligāta prasība nacionālā stenda dalībniekiem.

LIAA nacionālā stenda dalībniekiem piedāvā organizēt individuālās tikšanās ar vadošajiem Azerbaidžānas importētājiem saskaņā ar uzņēmumu interesēm.

Par šiem un citiem jautājumiem tiks rīkota sanāksme ar iesaistītajiem uzņēmumiem uzreiz pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Dalībnieku atlasi dalībai nacionālajā stendā izstādē “WorldFood Azerbaijan 2014” veiks LIAA.

Pieteikšanās dalībai līdz 29. janvārim ŠEIT.

Kontaktinformācija:
Valters Jēkabsons, projektu vadītājs
Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departamentsLatvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 27827525
Fakss: +371 67039401
E-pasts: valters.jekabsons@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress