Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Būvindustrijas uzņēmumu tirdzniecības misija Zviedrijā izstādes “Nordbygg 2014” laikā Stokholmā

Būvindustrijas uzņēmumu tirdzniecības misija Zviedrijā izstādes “Nordbygg 2014” laikā Stokholmā

zviedrijaLatvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Latvijas būvniecības uzņēmumiem un būvmateriālu ražotājiem 2014. gada 3. aprīlī rīko tirdzniecības misiju Zviedrijā izstādes “Nordbygg” laikā Stokholmā.

Tirdzniecības misijas ietvaros LIAA Latvijas uzņēmējiem organizēs tikšanos ar potenciālajiem sadarbības partneriem saskaņā ar uzņēmumu iesūtītajiem profiliem. Misijas dalībniekiem būs arī iespēja apmeklēt Skandināvijā lielāko būvniecības nozarei veltīto izstādi “Nordbygg 2014”, kas norisinās reizi divos gados. Misijas ietvaros notiks arī informatīvs seminārs par Zviedrijas būvniecības sektora niansēm, iepirkumu procesa īpatnībām, arhitekta lomu celtniecības procesā un citiem jautājumiem.

Tirdzniecības misijas dalības izmaksas varētu svārstīties no 300 – 350 EUR. Samaksa ir paredzēta, lai segtu izdevumus, kas saistīti ar semināra organizēšanu – kafijas pauzes, telpu īre u.c. Precīzas izmaksas tiks paziņotas pēc pieteikšanās termiņa beigām. Tās var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita un tirdzniecības misijas programmas.

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, naktsmītne, dienas nauda) izmaksu segšanu, kā arī ar viesnīcas un aviobiļešu rezervēšanu.

Komersanti savu darbinieku komandējuma izdevumus (aviobiļetes, viesnīcas, dienas nauda) var atgūt līdz 50 %, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikšanās dalībai līdz 26. februārim ŠEIT.

Kontaktinformācija:
Kaspars Abiks, projektu vadītājs
Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departamentsLatvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29449013
Fakss: +371 67039401
E-pasts: kaspars.abiks@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress