Home » Jaunumi, Krievija » Medicīnas pakalpojumu sniedzēju tirdzniecības misija Krievijā izstādes «Лечение за рубежом» laikā Maskavā

Medicīnas pakalpojumu sniedzēju tirdzniecības misija Krievijā izstādes «Лечение за рубежом» laikā Maskavā

111Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Latvijas medicīnas pakalpojumu sniedzējiem no 2014. gada 28. februāra – 2. martam rīko tirdzniecības misiju Krievijā izstādes «Лечение за рубежом» laikā Maskavā.

Tirdzniecības misijas ietvaros 28. februārī Latvijas Republikas vēstniecībā plānots seminārs, kura laikā tirdzniecības misijas dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar medicīnas pakalpojumu tirgu Krievijā, kā arī sniegt individuālas prezentācijas par saviem pakalpojumiem potenciālajiem biznesa partneriem veselības tūrisma jomā.

1. un 2. martā Maskavas izstāžu kompleksā «Тишинка» notiks veselības tūrisma nozarei veltīta starptautiska izstāde «Лечение за рубежом». Pagājušogad izstādē piedalījās 50 dalībnieki no 30 valstīm.

Tirdzniecības misijas dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja apmeklēt izstādi (bez maksas) vai piedalīties tajā ar savu stendu (reģistrācija un stenda īre sākot no 750 EUR).

Vairāk informācijas «Лечение за рубежом» mājas lapā www.medshow.ru

Vispārēja informācija par Krievijas veselības aprūpes sektoru pieejama mājas lapā www.rusmedserv.com

Tirdzniecības misijas dalībniekiem jārēķinās ar šādām izmaksām:
  • Aviobiļete: Rīga-Maskava-Rīga: ~ 230 EUR;
  • Viesnīca: vienvietīgs standarta numurs ~ 50-80 EUR par vienu nakti;
  • Vienreizējas iebraukšanas vīza Krievijas Federācijā: ~ 56-80 EUR;
  • Izdevumi, kas saistīti ar semināra organizēšanu – konsultantu honorārs, kafijas pauzes, transports, un citi izdevumi: ~ 35 EUR no katra tirdzniecības misijas dalībnieka.

Precīzas izmaksas tiks paziņotas pēc pieteikšanās termiņa beigām. Tās var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita un tirdzniecības misijas programmas.

Komersanti savu darbinieku komandējuma izdevumus (aviobiļetes, viesnīcas, dienas nauda) var atgūt līdz 50 %, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikšanās dalībai līdz 6. februārim ŠEIT.

Kontaktinformācija:
Mairita Coņeva, projektu vadītāja
Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departamentsLatvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 26311383
Fakss: +371 67039401
E-pasts: mairita.coneva@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress