Home » Eiropa, Jaunumi, Latvija » airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Budapeštu

airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Budapeštu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic no 11. augusta atsāks tiešos lidojumus starp Rīgu un Budapeštu Ungārijā. Lidojumi ar Airbus A220-300 lidmašīnām tiks veikti divas reizes nedēļā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Mēs esam gandarīti piedāvāt saviem pasažieriem jaunas ceļošanas iespējas starp Rīgu un Ungāriju. Turpinot uzraudzīt situāciju un ievērojot dažādus papildu drošības pasākumus, mēs katru nedēļu varam paplašināt airBaltic maršruta karti.”

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Mūsu pasažieru drošība un veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Esam ieviesuši stingrus drošības pasākumus, kā arī mūsu lidojumus organizējam, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress