Home » Āzija, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvija piedalās JATA Pasaules tūrisma kongresā un izstādē

Latvija piedalās JATA Pasaules tūrisma kongresā un izstādē

No 29.septembra līdz 2.oktobrim Latvija piedalās JATA (Japan Association of Travel agents) pasaules tūrisma kongresā un tūrisma izstādē Tokijā. Šis ir viens no lielākajiem pasākumiem tūrisma jomā Āzijā.

Latvija būs pārstāvēta tūrisma kongresā, kas notiks 29.septembrī, kā arī no 30.septembra līdz 2.oktobrim piedalīsies tūrisma izstādē. Latvijas vēstniecība Japānā sadarbībā ar TAVA, RTAB, tūrisma kompānijām “Lauku ceļotājs” un “BTG” nodrošinās divus stendus. Vienlaikus tiks organizēti 3 semināri par tūrisma iespējām Latvijā, kā arī vēstniecības darbinieki visu izstādes laiku japāņu valodā prezentēs Latviju.

JATA Pasaules tūrisma kongress un izstāde ir unikāls ikgadējs pasākums, kas pulcē gandrīz visas pasaules valstis, lai iegūtu jaunus partnerus starp japāņu tūrisma kompānijām un uzrunātu potenciālos japāņu tūristus. Japāņi ir vieni no visvairāk ceļojošajām tautām pasaulē, tāpēc ir ļoti svarīgi aktīvi darboties, lai piesaistītu japāņu tūristus Latvijai. Lai arī pēc Japānā notikušajām dabas katastrofām martā Japānas tūrisma nozarē bija vērojams ievērojams kritums, izejošais tūrisms jau ir atgriezies iepriekšējos līmeņos.

Tradicionāli tūrisma izstādē piedalās visu pasaules reģionu valstu tūrisma attīstības aģentūras, tūroperātori, viesnīcu un aviokompāniju pārstāvji, kā arī Japānas tūrisma kompānijas. No 1. līdz 2.oktobrim izstāde būs atvērta arī visiem pārējiem interesentiem. Izstāde notiek lielākajā izstāžu kompleksā Tokyo Big Sight.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress